Allhelgonafton

Idag började dagen med att jag låg och vilade mig i sängen ett tag efter att jag hört att Martin farit på jobbet. Slumrade till och vaknade med ett ryck när jag hörde att dörren öppnades, springer ut i hallen och ser Edvin iklädd sin pyjamas OCH sina vinterkängor. Han står och håller upp dörren (länge sen sist nu han öppnade ytterdörren) och där ute ser jag våran hund springer med världens fart iväg. Frågar Edvin vart han är på väg och fick svaret "Jobbet". Det sista Martin sa när han for var att nu ska pappa på jobbet. Så det var kanske dit han skulle, men lite charmigt var det!

Sen efter frukost och vi fått hem hunden så for vi till sockerbagaren och mötte upp Martin. Åt en halloweenbakelse, kanske inte den godaste men den var annorlund. Den var god men det vart lite för mycket. Efter det for jag och Edvin till lekparken och lekte en stund. Pratade med Tommy på telefonen och jag längtar tills dom kommer hem, för jag saknar ju söte lille Albin! Plockade fram mössan från meandi åt Edvin. Den känns lite bättre än den han haft eftersom det är lättare att dra ner det över öronen. Och han vart så himla fin i den!

När jag ändå var på byn så passade jag på att fara på nipgården och "friskförklara" mig och att jag kan jobba i helgen. Inte för att jag känner mig toppenfrisk, men jag behöver som sagt lite pengar nu mitt i all julhets. Skulle hälsa på mig mormor (alias dramadrottningen), men hon låg som en liten prinsessa i sängen och hade väl fått för sig att hon var sjuk. Inte för att hon är det, utan mer för att hon har vissa dagar då hon är kanske mer trött.

Ikväll har vi gjort våran lilla sak som vi alltid gör på allhelgonaafton, far till kyrkogården och tittar. Så himla vackert med alla tända ljus överallt och hellst när det är alldeles mörkt ute. Men detta år vart inte riktigt som andra år för det första hade vi med oss ljus som vi skulle tända på våra näras gravar, för det andra så var det ruskigt kallt ute och vi som är förkyld och inte var riktigt klädd gick det inte ihop med. Så det vart inte mer än att tända ljusen och skynda sig tillbaka till bilen. Lite synd, för jag gillar faktiskt det där att bara strosa runt där en gång per år. För det är ju inget man gör annars.

Nej, nu ska jag hoppa i säng så att jag förhoppningsvis kommer upp imorgon... SUCK.... Hatar tidig morgon, jag mår illa, kan inte äta och sängen är den enda som kan trösta mig.....




Världens vackraste...


Lilla prins bus

"Titta en ekorre!"

Har precis kommit hem efter en liten promenad. Såg en söt liten ekorre som vi kom riktigt nära. Böjer mig ner mot Edvin och viskar och pekar:

Jag: Titta en ekorre! (tänkte att det skulle vara roligt för Edvin att se en söt liten hårig varelse)
Edvin: Ojjjj TITTA!

Tänkte att Edvin tyckte att det var lika roligt som mig, tittar upp och kollar vart han pekar. Inte var det på ekorren iaf, inne i skogen stod en gammal traktor. Den var mycket mer intressant!

Med en försvunnen röst

Igår somnade jag klockan 18 i sängen, helt slut utan att ha gjort större saker under dagen. Inatt när jag vaknade runt 12 var jag inte ens pigg, kände också att jag hade ont i halsen. Tog lite förkylningsmediciner för att kurera mig, jag skulle ju trots allt upp och jobba efter några timmar. När Edvin vaknade runt 5 så kände jag att jag var helt öm i halsen, mådde inte alls så vidare bra plus att rösten var borta. Ringde och sjukskrev mig, fast det kändes konstigt eftersom jag inte jobbar så ofta och så går jag och blir sjuk när jag ska jobba! Jaja, sånt som händer antar jag.
Sen har dagen varit sån att jag inte haft nån röst. Min annars så höga gälla stämma är som ett minne blott, kvar är en ynklig, hes, rosslig röst som knappt gör sig hörd. Mindre hörd gör den sig när sambon står i rummet bredvid och försöker prata med mig.
Har mest legat framför tvn. Sett på filmen Försoningen, en sorglig film som passade sig mycket bra när man känner sig förkyld och ynklig.....

Har legat och sovit en timme nu på eftermiddan, mycket välbehövligt. Sen kom Martin och ville bytas av för som småbarnsföräldrar lyckas man alltid bli sjuk samtidigt. Han är lika ynklig som mig fast han har kvar sin röst. Klev upp och lyckades ta på Edvin pyjamas ganska smidigt denna kväll, har kommit på små tjuvknep som man kan lirka med. Sen har jag borstat hans tänder, kokat välling och stoppat han i säng. Så nu är det lite lugn och ro här i huset. Alla sover, utom jag!

Ska mysa ner mig i tv-soffan nu och vänta på att Bonde söker fru ska börja, och sen efter det är det veckan höjdpunkt Greys Anatomy. Sen ska jag sova-sova-sova-sova! Är sjukskriven imorgon med, så jag ska piggna till tills i helgen som jag också ska jobba....


Schampo MOT fett hår

Jag har köpt Wella shampo och mitt hår klarar inte av detta. Mitt hår som annars brukar vara lite "problemhår" med att vara torrt och slitet har helt plötsligt blivit alldeles flottigt. Och det beror inte på att jag INTE tvättar det, för jag är en person som tvättar håret för ofta. Alltså en gång om dagen. Men mitt hår har inte ens en ren känsla efter att jag just klivit ut och sen när det torkat är det stripigt. Måste fara på affären imorgon och inhandla shampo MOT fett hår!

Har idag varit på BVC och vägt Edvin, nu väger han 11940g och är är 85 cm. Mammas lill-kille är inte så liten längre. Sen for vi på lekparken jag, Edvin, Lena och Axel. Edvin tyckte att det var kalas roligt att fara och gunga, åka rutchkana (eller hur det nu stavas) och spriga runt och klättra. Ramlade och slog sig lite också så han har ett litet märke vid ögat, men det gick ju bra även denna gång han ramlade!


..

Första snön

Idag när jag vaknade såg jag att den första snön kommit och lagt sig som ett litet pudertäcke över gården. Nu skiner solen så det lilla som kommit försvinner nog under dagen. Har hängt ut lite fågelmat så jag och Edvin har suttit och tittat på alla små talgoxar och blåmesar som kalasat på den. Eller rättare sagt jag tittade och njöt, Edvin satt på bordskanten och knackade och skrek åt dom.


Trädet med fågelmaten. Syns ifrån vårat köksfönster och det är så mysigt att se alla "oxar" och "mesar" flyga omkring...




Lippe ligger inne och myser i hundkojan. Som för övrigt fortfarande är omålad, men jag säger som jag sagt dom andra åren att "nästa år ska jag måla den".....




Idag funderar vi på att fara och väga och mätas på BVC. Inte för att det händer så mycket nu när Edvin blivit så stor, men det är roligt att träffa lite mammor och bebisar. Men det brukar inte vara lätt att hålla en liten trotsigt barn kvar inne i väntrummet när det finns en lång och inbjudande korridor som man kan springa fram och tillbaka i. Hoppas att Lena och Axel kommer så det finns en till liten "terrorist" där. Funderar kanske på att gå på lekparken sen, men skulle helt klart vara roligare om man hade någon med sig så man slipper sitta där själv och frysa.

Push-up kalsong

Det roligaste jag sett på länge. Är det meningen att mannen ska gå och ragga runt i denna kalsong? Tror han då att det ska bli lättare att få tag på en tjej hem? Vill jag att min Martin ska ha såna här? Nej... skratt!

Vad tycker ni?
Ska männen börja gå runt i dessa push-up?


En push-up kalson som både fyller ut och håller "juvelerna" på plats

Läs om artikeln här http://www.aftonbladet.se/wendela/article3635292.ab

Det är dom små detaljerna...

En gång när jag var klantig nog att slänga igen sovrumsdörren då låset gick sönder fick jag ringa till Martins farbror, våran hyresvärd så han fick komma och fixa det. Då såg han våran ljuskrona som hänger ovanför köksbordet som han har smidit (han är inte bara våran hyresvärd, Martins farbror utan han är också smed) var "fusk" som han kallade det för. Dom små sakerna som hänger ner var av plåt (det hade vi aldrig reflekterat över själv) och tyckte inte om det han såg. Så idag ville han ha kronon så han kunde smida till riktiga. Och det blev jätte fin! För inte nog med det så putsade han upp den och jag tror att han oljat på den lite, så nu är det inte dammig längre, inget torkat stearin på den, den är bara svart och fin!


Våran ljuskrona...



Maria var in förut och ville titta på våran barnvagn. Tror att det blir så att dom också ska köpa den till bebisen som är beräknad att komma den 9 mars. Minns själv hur svårt det var att veta VILKEN vagn som passar i denna enorma djungel med märken och olika finesser. Vi köpte en gammal begagnad vagn. Var nöjd så länge han låg i liggdelen, den var stor och rymlig. Men sen när vi bytte till sittdelen vart jag missnöjd. Det var en massa saker jag saknade med den. Men nästa bebis kommer att få den som en "inne-vagn". Perfekt när det ska sova och man kan styra med sig den överallt.

Annars har det inte hänt så mycket denna dag. Dagen har varit en typisk vardag med lite städ och plock. Tvättmaskinen har fått gjort sitt och man har vikt tvätt och lagt på rätt plats plus att man hängt tvätt. Edvin har badat bubbelbad och nu sover han gott. Känner att det var nog jobbigt att hålla han vaken mitt på dagen, svårt att försöka göra en trött och kinkig liten kille nöjd. Så ikväll fick han somna lite tidigare. Om några dagar har vi förhoppningsvis kommit in i en ny dygnsrytm.

Varför byta tid?

Undrar VARFÖR man ska hålla på att byta tid 2 gånger per år. Förut innan man hade Edvin minns jag hur härligt man tyckte att det var när man ändrade till vintertid, man fick ju då sova en timma extra. Men det där förstår ju inte Edvin, han vaknar samma tid som vanligt vilket betyder att vi får sova en timma mindre.

Edvin vaknade alltså 5 imorse och som vanligt pigg och glad som en liten solstråle. Tur att Martin kände sig mer manad än mig att kliva upp. Jag var nämligen jätte trött (som vanligt känns det som) så jag sov vidare till klockan 8. Så jag har inte heller kommit in i den nya tiden. Igår kväll kändes det bara jobbigt dessutom att vara uppe en timme längre, så det slutade att jag gick och la mig klockan 21.

Nu är Edvin allt annat än pigg, han är jätte trött och grinig. Ingenting är riktigt bra. Men det är bara att orka hålla han vaken en stund till. Vi måste ju komma in i ny dygnsrytm och det måste ju ske nu. Har varit ute och lekt en liten stund för det älskar han. Hängde upp svålen till fåglarna så nu hoppas jag att dom får upp vittringen av den så att vi får kika på små söta fåglar snart....



Vi invigde den nya overallen eftersom det är kallt idag....




Jag gillar inte kyla, men kan inte neka till att det är vackert när det är frost ute...

Ursäkta va´ är klockan?

Idag har man bytt till vintertid, men det tig många timmar innan jag förstod det.
Klev upp strax efter 7 med Edvin, tyckte det var bra att vi hann med att se barnprogramen den tiden. Brukar dom inte börja tidigare? Åt frukost och myste lite. Martin klev upp och tittade i gårdagens tidning och säger: "ja det är idag man ändrar till vintertid", jag svarar "jaha, är det idag?" med tron om att det är inatt.

Sätter mig vid datorn (som ställer om tiden själv) och ser att klockan är 9.30. Tänkte inte så mycket mer än att jag tyckte att tiden gick lite långsamt. En liten stund senare går jag in i köket och ser att klockan är 10.30! Förstår inte ens då utan tänker mer att oj va tiden rusar iväg.

Som sagt.... Man blir väl mer förvirrad med småbarn? Eller är det bara det att jag inte lyssnar ordentligt?


Idag har vi varit och hälsat på Anders. Edvin och jag fick åka lite traktorvagn och efter att först vara lite rädd så tyckte Edvin att det var jätte roligt. Hämtade en snow racer med som vi ska åka med i vinter. Edvin har redan suttit och lekt med den. Tycker att det är en superrolig sak och dessutom har den en ratt och hur spännande är inte det för ett litet barn?

Sen fortsatte vi hem till Tommy och Karin. Edvin somnade på vägen dit så det var bara att lägga över han i barnvagnen. Myste en massa med Albin som var hur snäll och gå som hellst. Sen kom Stellan och Vicky. Hade trevligt och fikade och skvallrade på om det ena och det andra. Edvin vaknade efter 2 timmars sömn och tyckte att det var härligt att komma in och få en massa uppmärksamhet.

Köpte svål som vi ska hänga ut till fåglarna imorgon. Svärföräldrarna kom förbi en sväng och hälsade på och sen har vi kollat på reprisen Bonde söker fru.
Nu sover Edvin efter en liten kamp (som vanligt) med att få på pyjamas. Har konstaterat att det måste vara en trotsålder han är inne i. Ena gången får man inte ta på han kläderna för att andra inte ta av han dom....




Edvin superlycklig över snowracer






Söta lille Albin






Pappa och Edvin sitter och ritar

Martin och Edvin satt idag och ritade:
M: Det här är en gubbe. Ett huvud, en kropp, armar, ben....
E: Va äää deee? (säger det samtidigt som han pekar på den fina gubben som M ritat)
Så himla gulligt samtal mellan far och son...


Edvin har varit på bra humör idag. Jag vart också det efter städ och vask.
Har syndat och ätit en halv pizza och en massa godis.
Har kommit på hur man kan muta Edvin när man ska ta på han pyjamasen. Nej, det är inte med godis eller nåt gott utan att vi ska gå ner i tvättstugan. Han älskar att gå ner där, för där nere finns näligen en gammal trehjuling som han älskar. Sen är det nog lite spännande att snoka runt där lite bland alla saker.

Nu sover lille E efter att vi lekt och läst böcker.
Martin sitter vid datorn och jag tog fram min lilla dator. Tittar samtidigt på Som man bäddar lite mysig film tycker jag. Väntar på att Stjärnor på is ska börja. Har inte bestämt än vilken jag har som favorit, kanske får jag en ikväll?


Veronica Maggio

Denna låt är det som hörs i våra högtalare just nu

Veronica Maggio - 17 år



Ännu en lördag i våra liv....

Lördag idag. Ännu en dag som jag känner mig trött på. Vaknade dessutom på fel sida vilket gjorde att jag retade upp mig på allt hemma, att det var hundhår överallt, leksaker, tidningar, kläder precis överallt och ingenstans. Men det är ju resultatet efter att man inte hunnit städa. Igår satt jag och pluggade hela dagen, hämtade sen Edvin for till Martin och fikade på hans jobb, hem, Tommy och Albin kom förbi, gjorde middag, diska, natta Edvin.... Ja ni vet, finns tusen saker som man måste hinna med. Man måste prioritera och idag kändes det som en katastrof. Tog en promenad jag, Martin, Edvin och Lippe. Men det var ingen skönt väder, blåste himla kallt. Sista biten ville inte Edvin sitta i vagnen heller så det tog lite längre tid att komma hem. Edvin skulle sparka på alla stenar och kottar, trampa runt bland mossa och löv på sidan om vägen och så lekte vi klara-färdiga-spring. Men det var så himla gulligt, han är så duktig på att gå snällt bredvid. Han är inget barn som gör försök att springa ifrån en utan han är nog en sån som lyssnar på mamma och pappa (lite i alla fall).

Nu efter att jag städat, pratat med Stellan i telefon, gjort lunch och diskat undan så känns livet lättare. Mina måste är snart gjorda, ska bara slänga in en maskin för det börjar helt plötsligt bli hur mycket tvätt som hellst. Fattar inte det där, ena dagen har man tvättat bort allt 2 dagar senare är det lika fullt igen!

Ska nu ringa till Helen för att kolla om hon och Erik är hemma och om vi kan komma förbi och hälsa på. Ett tag sen nu Edvin fick träffa sin tremänning, är nyfiken på hur stor han blivit med....



Barnhemmet (El Orfanato)

Igår satt jag och Martin och kollade på filmen Barnhemmet eller El Orfanato som är orginal titeln på den. Har väntat på att se den, men dragit mig lite samtidigt eftersom det är en spansk film och det känns jobigt med det språket på en film. Men faktiskt så tänkte man inte på det. Man rycktes med i denna film och den var läskig! Skönt att Martin såg på den med mig, annars hade jag nog inte vågat gå till sängen *skratt*







Idag var Edvin på mycket bättre humör, men han har också sovit bra inatt. Lite sur och ilsken vart han när jag skulle byta bort hans bil-pyjamas. Men det är ju svårt att förklara för ett barn på 17 månader att man inte kan gå till dagmamma i sin pyjamas, hur fin man än tycker att den är. Sen när jag till sist fick på han kläderna efter en massa lirkande så ville han fara på en gång. Lovis och han måste ha hur roligt som hellst för så fort man frågar om han vill fara och leka med henne så svarar han direkt "Jaaa aaaa" . I vanliga fall brukar han gå och ta på sig skorna efter att man frågat, men idag tog han min hand och drog mig till hallen. Pekade på dörren och visade med sina egna små tecken att han ville åka bil = åka till dagmamma OCH Lovis. Så vi åkte lite tidigare idag. Lovis kom direkt och skulle ge Edvin en kram, hur söt är inte dom här 2 små?

Skönt var det också att komma hem lite tidigare eftersom min dator tar så lång tid på sig att startas upp och det är ju den jag använder för att skriva mina arbeten på. Så nu har jag suttit och skrivit om ett etiskt dilemma. Och jag kan lova att det inte är lika lätt som det låter. Först måste man ju komma på ett etiskt dilemma och sen lösa det genom en frågeställning. Men tror att jag håller på att få till det nu. Kände att jag var tvungen att ta en liten rast från det en stund och bara vara 5 minuter.

Ikväll blir det fredagsmys framför Idol. Funderar på att göra en äppelpaj så det blir en äkta fredags-mys-kväll! Få se hur duktiga deltagarna är ikväll.....

Ettårstrots eller är det tänderna?

Funderar på om det är en ettårstrots Edvin kommit in i eller om det är att det är en MASSA tänder på gång som gör att han får ett sånt humör. Kanske är det för att han ärver detta Sandins humör som även jag har som jag har ärvt efter min far som ärvt det efter sin mamma... osv....

Imorse vart han först arg över att jag skulle ta på han ett par byxor plus en tröja. Efter att han skrikit, grinat och stampat med fötterna så fick jag på han kläderna.
När jag hade hämtat han från dagmamma så vart det samma visa när jag skulle ta av han överdragsbyxorna, jätte arg! Efter en liten stund var han nöjd igen tills han hittade Martins telefon som jag tog av han, jätte arg igen! Sen efter en stund kom han med kameran, som han förståss inte får ha, tog av han den, jätte arg ännu en gång!

Sen har det inte varit så himla jätte bra, lite småsur och kinkig.

Nu ikväll när jag skulle ta på han pyjamasen ännu mer JÄTTE ARG! Fick be Martin komma och hjälpa mig, där står vi 2 vuxna människor och får nästan inte på han pyjamasen. Jag vart sådär fnittrig som jag kan bli ibland. För han ser så roligt söt ut när han är knallröd i ansiktet, skriker och sparkar med benen allt han kan, slingrar síg så man nästan inte kan hålla i han. Till slut, efter många om och men fick vi på han pyjamasen. Martin gjorde välling och vi la han. Han somnade nästan direkt!

Hoppas att han får sova bra inatt trots sina tänder som är på gång. Kanske med lite sömn att han är på bättre humör imorgon?



Mammas lilla prins

Blondinbella

Tycker lite att Blondinbella börjar bli lite för mycket. Känns som att är överallt och gör allt för att få fler läsare så att hon får lite mer pengar. Nu ska hon efter sin paus (på hur länge då? 2 veckor?) börja blogga igen. Varför göra säga att man ska sluta skriva för skolan ska komma först om man inte har en längre paus? Kommer verkligen skolan i första hand nu sen? Nej, tror bestämt att det är ett PR-trick....

Jaha, hur är det med lilla familjen i ovanmo då?
Bara bra. Fick sova till strax innan 7 då Martin kom och väckte mig innan han for på jobbet. Klev upp och åt lite frukost och myste med Edvin. Edvin själv var inte alls på världens bästa humör. Allt gick bra fram till det att jag skulle ta på han en huvtröja, det ville han inte! Skrek och grinade. Han har ett hemskt humör vissa gången min lilla prins. Måste erkänna att det var lite skönt att skjutsa han till dagmamma sen.

Själv har jag suttit och pluggat. Skrivit om religioner och omhändertagande kring och efter döden. Valde judendomen och det var faktiskt lite intressant. Lite skönt också att välja en religion som var ganska lik våran när det gällde omhändertagande. Men lite svårare var det att få till en egen reflektion på det....

Har varit smart också och redan förberett middagen. Inte ofta jag kommer ihåg att göra det. Blir mousaka (eller hur det nu stavas) till middag. En middag som vi alla 3 älskar och som det blir mycket av. Blir ju lunch till både mig och Martin imorgon. PERFEKT!

Forfarande lite sur över att jag somnade precis när Bonde söker fru igår och med det missade jag mina favoritprogram. Får kika i tidningen sen när det går repris... Suck...... Men det var skönt att få sova lite. Kanske man orkar med att se en skräckis ikväll? *ler*

Rosa bandet

Så bra att dom har stora insamlingar för cancer. Denna månad kan ju inget ha ungått att det är Rosa bandet som gäller mot bröstcancer. Kikade runt på tradera och hittade en massa roliga auktioner och självklart fanns det en hel del ROSA saker, I like!



En rosa säng från Carpe Diem
Hur snygg som hellst!





Om jag haft en häst skulle jag ABOSLUT köpt
denna rosa hästtransport.





En rosa cykel från kronan
Inte nog med att den är rosa, jag gillar deras cyklar!




Klänning och peruk disignad av Babsan



   
Om jag haft pengar skulle jag ha budat på att få hem Simon och Thomas
Tycker om Simons smak så han skulle jag lita på att han får till mitt hem som jag vill ha det.
Man får också en rosa garderob OCH plocka ut produkter från närmsta Colorama butik för 30000kronor!

"Låt den rätte komma in"

Oh, vad den filmen ser spännande ut. Kan inte vänta tills den kommer på bio så därför håller jag på att ladda ner ljudboken. Tänkte att det är perfekt att ligga och lyssna på den när man ska sova, stör ju ingen när jag ligger och har min mp3 spelare. Sen SKA jag se filmen, ser otäckt spännande ut. Hoppas att den kommer snabbt till denna by...





Just nu sitter jag bara och tar det lugnt. Kom hem för inte så länge sen och Edvin ligger ute i vagnen och sover. Efter att vi varit på fotograferingen som gick bra (jag satt nere i trappen och väntade för att inte störa) så for vi hem till Tommy och Karin. Lille Albin var så nöjd och belåten och Edvin sprang runt och lekte. Fick låna hem en jätte fin lampa med fiskar i, ska bara köpa lite destilerat vatten och fylla på eftersom det dunstat bort ganska mycket. Lite av vattnen ligger också i min bil för den ramlade omkull i en kurva. Martin är i sel och hugger lite träd och Lippe sitter ute på linan och njuter av den fina hörtdagen. Själv ska jag slänga mig omkull i soffan och inte göra någonting. Har ju gjort det mesta idag som dammsugat, diskat och dammtorkat. Bara middag och hänga tvätt kvar och det hinner jag med sen!

Är så glad för alla i min närhet som väntar bebis! Väntar och längtar (nästan) lika mycket som er!

Skrämd av min sambo

Såg som sagt en skräckfilm igår, vart The Eye som jag låg och var rädd till. Ganska läskig film och hellst när man är vaken själv och det är alldeles mörkt. När filmen var slut och jag skulle gå och lägga mig var jag kanske som mest rädd, men kom på den bra idéen att jag skulle lämna lampan i hallen tänd så det vart lite ljust. Mycket riktigt kändes det bra med en liten ljuskälla så jag smög in i sovrummet och la mig ner. Hade lämnat sovrumsdörren lite på glänt så att lite ljus skulle komma in. Tittade mot ljuset och helt plötsligt ser jag en hand! Livrädd kollar jag på Martin som då halvsitter upp med handen sträckt uppåt, skrek "Va gör du! Va gör du?" Insåg när han svarade att han (som vanligt) sov och därför inte hade en aning om vad han gjorde. Min sambo är fruktansvärt duktig på att prata och greja på i sömnen. Så det var det han gjorde även denna gång. Men måste erkänna att jag vart verkligen LIVRÄDD!

Nu på morgonen har man varit pigg som en lärka efter att Edvin sovit ända till 6.20 (vet att för många är det inte länge, men i detta hus är det sovmorgon). Klev upp och gjorde en jätte frukost med kokt ägg, gröt, juice, gurka och tända ljus. Jätte mysigt!

Nu ska jag och Edvin snart hoppa in i duschen. Sen blir det väl lite plock och disk innan vi ska på byn för att Edvin ska fotas med sin dagmamma.....



Edvin med tallriken på huvudet!

Se på film?

Funderar starkt på att stänga av datorn nu och lägga mig och se en film. Känner mig inte alls trött nu och det beror nog på min lilla vila på 2 timmar nu i eftermiddag, men guuud så skönt det var att sova en liten stund. Edvin och Martin sover så det är bara jag uppe. Kanske man ska passa på att se en skräckis?

Har fått tillbaka 2 av mina skolarbeten (i den kurs jag har nu inte den förra som jag fortfarande väntar på svar från) och fick MVG (!) på ena och VG på den andra. Känns så bra, hellst när jag inte ens har lagt ner nåt arbete på dom heller. Men jag kanske är duktig på att svamla? Älskar iaf dessa kurser då det bara är reflektioner nästan och ingen fakta. Man kan få fundera lite på hur man tycker och tänker istället för att leta fram fakta som man glömmer bort lika fort som man skrivit om det.

Imorgon ska Edvin fotograferas. Ska lämna han hos dagmamma runt 11, för föräldrar får inte vara med. Och det är för att det lätt kan bli lite oroligt och barnen inte vill sitta stilla. Så det är väl bäst att lämna han där, sen hämta han när det är klart. Annars har jag inte en aning om vad jag ska hitta på imorgon. Man kanske ska hälsa på Tommy och Karin för att snusa på lille Albin? Kanske man ska ta med sig vagnen också och hälsa på Helen och lille Hugo (som för övrigt blivit så stor nu). Ska ta med mig kamera isf och knäppa lite kort. Vart ju inte några kort tagna igår på föräldragruppen, kameran var med men glömde att använda den.

Nej, nu ska jag gå och bänka mig framför en film!

Föräldragrupp

Idag ska vi fara och träffa lite mammor och barn på föräldragruppen. Men jag var lite rädd ett tag att Edvin inte skulle orkar med det efter att han vaknat strax efter 5. Men han somnade i mitt knä och nu ligger han i våran säng och sover så han kommer nog att orka med det! Ska träffa Lena innan klockan 11 sen går vi tillsammans dit, efter ska vi gå och äta lite lunch. Så det är en äkta mor och son dag idag. Uppdaterar sen med lite bilder från dagen!



Kolla in hur han somnade i mitt knä!

Present från mamma

Mamma kom igår med lite presenter, och det är ju alltid lika trevligt. Hon vet hur galen jag är i ansiktskrämer och dyligt. Så hon kom med lite smått och gott från ACO. Mest förtjust blev jag självklart i den rosa camoflage färgade militärsalvan. Jag som älskar rosa passar den perfekt till. Kommer omedelbart att hamna i min handväska!



Har nu också knäppt kort på kläderna som Edvin ska få i julklapp från meandi. Vart jätte nöjd över byxorna eftersom det var dom som var det "hemliga paketet" för bara 100 kronor. Dessa byxor kostar annars mer än det, så det var helt klart ett fynd, och vem gillar inte att fynda? Det som är lite synd med dom är att dom inte är ställbar nere vid fötterna, något som meandi annars brukar ha. Det gör ju så att man kan använda byxorna mycket längre för att dom inte kan fara över fötterna. Sen är det ju snyggt också om dom blir lite "pösig". Mössan är absolut en favorit, färgen syns inte riktigt på bilden. Men det är sådär lysande turkos med knallröda igelkottar. Edvin kommer att vara så tjusig i vinter med sin mössa!


Äkta kusin kärlek!

Idag har det varit full rulle här i ovanmo. Han precis dammsuga, städa undan och äta innan Tommy, Albin och Karin kom. Strax efter kom Kennet och Jonna med, Edvin överlycklig att huset var fullt med leksugna morbröder och "mostrar". Detta med att få all uppmärksamhet älskar han och han blir som en liten pajas som far runt. Blåste såpbubblor, lästa böcker, körde runt på sin bil, for runt med sin drake och var allmänt jätte lycklig över att få så mycket uppmärksamhet.

Trevligt tycker jag också att det var!

Edvin tycker verkligen att kusin Albin är söt. Han är så försiktig och snäll och ler sådär snällt mot han. Idag fick tom Albin en puss!



Puss!






-Får jag inte ta Albins tutte?


Nu ska jag vila lite innan jag ska iväg och jobba kväll. Känns ganska bra faktiskt att jobba lite, blir ju lite mer pengar nästa månad. Och det är ju det som behövs nu när det snart är jul.
Sen  när jag kommer hem funderar jag på att kanske plugga lite. Blir ju inte mycket gjort imorgon eftersom Edvin bytt dagar hos dagmamma. Men det blir att vi far på föräldragruppen istället. Kan vara trevligt att komma ut och träffa lite mammor och att Edvin får leka lite.

Örnsköldsvik

Igår for jag, Edvin och mamma til ö-vik. Första stoppet vart hos mammas gamla väninna Tarja. En kvinna i sina bästa år och som alltid kommer att vara ung, hon kommer aldrig att växa upp och bli "vuxen". Men det är det som gör henne till den hon är, hon är hur underbart härllig som hellst. Fick några kort på mig och pappa när jag var alldeles nyfödd. Men jag glömde tyvärr dom i bilen. Drack kaffe och surrade där ett tag innan vi begav oss vidare till stan för att shoppa.

Fick tag på en tröja på rea från pop plus att jag hade 60 kronor bonuscheck. Sen hittade jag jacka och täckbyxa på hm för 98 kr/st. Som hittat och precis det jag var ute efter till Edvin! Hittade också en födelsedagspresent till Axel. Sen var vi runt på dom flesta affärer, men det han ju stänga innan vi tagit oss runt. Det tar ju också sin lilla tid när man har ett barn som inte är helt nöjd hela tiden, men man känner att det är mycket lättare nu när han blivit äldre. Inne på leksaksaffären stor trivdes han. Sprang runt och tittade, ropade Oooojjjjj i förtjusning flera gånger, så söt!


Tröja från polarn och pyret. Älskar den blå färgen!




Vinterjacka och ett par byxor i samma tyg




När affärerna hade stängt så fönstershoppade vi, kolla vilken snygg motorcykel vi hittade i trä!




Edvin somnade sött till sist, kolla in stilen han har i vagnen!



Efter att affärerna hade stängt och vi hade ätit for vi ut till Willys. Köpte 8 (!) blöjpaket och sparade på det viset 400-500 kronor mot om jag köpt dom här i ramsele. Sen vidare och skulle hälsa på mina storebröders faster Bojan. Men vi kom fram till ett hus där det var alldeles mörkt och låst så det var bara att fara hem. Men ganska skönt att vi for hem när vi gjorde det annars har det blivit jätte sent. 

Idag ska jag väl städa undan lite hemma. Jobbar ikväll och börjar klockan 16 så jag ska bara ta det lugnt till dess.....

Idol

Just tittat klart på Idol. Min stora idol är fortfarande Lars. En person som är väldigt egen och kör egen stil, det gillar jag! Sen tycker jag att Alice och Kevin var jätte bra också. Nån av dom två sista hoppas jag på ska vinna som det är nu. För att fast Lars är kanon så hoppas jag att han inte vinner så att han får sjunga sina egna låtar, sin egna stil. Jag kommer absolut att köpa en skiva av han i så fall!

Nej, nu väntar duschen. Sen ska jag nog hoppa i säng, ska som sagt upp tidigt imorgon. Hälsa på lite folk och självklart ska jag, mamma och Edvin shoppa! I like!

Muntlig redovisning klar

Idag har jag varit till solle och gjort min muntliga redovisning. Så nu är det några skriftliga arbeten som ska in sen är även denna kurs färdig. Fick inte tag på läraren i förra kursen, men fick höra att eftersom hon har en massa klasser nu så har hon inte hunnit att rätta. Lite synd att det drabbar alla, jag vill ju veta om jag klarat kursen eller inte. Är det meningen att man ska höra såhär långt efter (läs en vecka) om det är nåt man måste kompletera eller inte?

Funderar på nästa termin då jag bara läser halvtid (tror jag). Funderar på att läsa några andra kurser med så jag får upp till en heltid och hoppas att CSN ger mig lika mycket pengar som jag får nu. Ringde för att fråga dom idag, men det kunde dom inte svara på förens jag har sökt. Så nu ska jag fundera ut vad jag vill läsa mer för att få upp poängen. Hittade ett ställe med en massa olika kurser och utbildningar som var på heldistans OCH man är berättigad att få från CSN. Ska kika igenom det sen, kanske man hittar nåt bra?

Har hunnit med att hälsa på Tommy, Karin och söte lille Albin med. Han låg nöjd och belåten i babysittern hela tiden, förutom då han fick bada. Sen när jag och Edvin kommit hem så kom Tommy och Albin hit till Edvins stora lycka. Lekte med Tommy medans hans lille kusin sov sig genom hela besöket.

Sen har man inte gjort så mycket mer än att lagat mat, ätit, diskat, svärföräldrarna var här på besök en snabbis, lagt Edvin och pratat med Lena i telefon. Nu väntar jga på att Idol ska börja. Sen måste jag i säng. Ska till ö-vik imorgon och vi ska fara tidigt. Funderar på att duscha idag och hoppas på en bra "hår-dag" imorgon med *skratt*


Edvin tittar på Byggare Bob och borstar tänderna samtidigt


Och lille Albin sover sött

Äntligen!

Mina 2 skolarbeten för denna vecka är nu färdiga och jag har skickat iväg dom.

Har hunnit med att duscha också och gjort 2 inbakade flätor. Nu återstår frågan, kommer mitt hår imorgon att vara fint lockigt eller kommer det att se ut som en katastrof?

Efter min tupplur nu på kvällen är jag nu pigg. Martin och Edvin sover och det är inget spännande på tvn. Funderar kanske på att se en film. Skulle vilja se en skräckis, men vågar jag det?

Som ni ser fortsätter denna kväll med en massa frågor. Inte djupa frågor, men ytliga kan vara nog så jobbiga!

Kvällens bekymmer

Har hunnit med en liten tupplur på en timme ikväll. Började med att jag skulle gå och vila efter maten och så kom Edvin och kröp ner i sängen han med. Tog inte länge innan vi båda somnade. Så nu ligger Edvin mitt i våran säng, blir trångt i sängen hela natten inatt. Kommer att garantera att han vaknar upp och är hungrig inatt med eftersom han inte han med sin kvällvälling. Men det blir nattens bekymmer.

Funderar på om jag ska duscha nu ikväll eller om jag ska göra det imorgon innan jag åker. Skulle vara skönt att göra det nu, men jag vet hur mitt hår brukar se ut när jag duschat på kvällen. Kanske ska fläta det och hoppas att det inte är nån större katastrof imorgon?

Som sagt detta var lite om kvällen bekymmer.

Har annars suttit bänkad och sett det nyaste avsnittet av Desperate Housewives. Så himla bra serie! Kanske man ska ta sig en dusch och sen skriva klart det lilla jag har kvar på skolarbetet?


Edvin med min mössa, sin pirat pyjamas körandes på sin polisbil!





Slappar i Lippes hundbädd. Edvin är ju lika förtjust i denna bädd som vovven!

Projekt skura öppna spisen

En del ställen hemma går man runt och ser varje dag, det är ställen som man inte riktigt reflekterar över hur dom ser ut. Om det är skitigt eller inte. Som sagt igår så gick jag runt och dammtorkade, drag med trasan efter öppna spisen och vips såg jag HUR dammigt det var där. Eftersom det inte är en slät yta så gick det inte att ta trasan och dammtorka som man brukar, utan det var rotborsten som kom fram. Tog bilder på det bara för att alla skulle se vilket jobb jag gjort. För ställen man ser varje dag, ställen man inte riktigt tänker på syns inte heller när man för en gång skull städat.



Ni ser själv den stora skillnaden


Sen på kvällen kom Tommy och lille Albin. Jag och Martin tog oss ett glas vin och hade lite trevligt. Tände lite ljus för första gången denna höst. Förut hade jag en massa tända ljus överallt, men efter att Edvin kommit in i våra liv känns allt lite svårare. Dom flesta ljuslykotor har ställts undan och dom som varit framme har man inte haft tid/ork att damma av. Men som sagt nu vart det ändring på det, äntligen lite tända ljus hemma hos familj Edmo/Tegström!




Edvin har sovit jätte dåligt inatt. Vaknade runt ett, halv två och kunde inte somna om på jätte länge. Han låg och vände och vred på sig, tände och släckte sänglamporna så till sist fick vi dra ur kontakten. Han låg och surrade och kunde inte alls komma till ro. Denna gång var det inte på grund av feber eller nästäppa, utan denna gång var det kanske tänderna? Eller som sagt bara en dålig natt. Hela dagen idag har han också varit jätte gnällig och allmänt missnöjd. Det är inte vanligt att våran annars lille solstråle är på detta humör, men det måste han väl få vara ibland.

Ikväll efter att han har somnat ska jag läsa igenom mina arbeten som jag ska ha med mig på skolan imorgon. Muntlig redovisning och jag har valt ämnet transplanation. Känns ganska bra, så jag hoppas att jag uppfattat uppgiften rätt så jag slipper göra om. Väntar fortfarande på förra kursens betyg. Läraren som sa att hon skulle höra av sig på måndag förmiddag har fortfarande inte hört av sig, och inte har hon svarat på telefon heller. Vet inte hur jag ska tolka det? Hoppas bara att jag minst fått G så jag slipper kompletera någonting. Tänkte leta reda på henne imorgon när jag ändå är där.

Pusta ut!

Äntligen är getingen ute! Såg att Pecka (våran hyresvärd) kom hem så jag var snabb på telefonen. Han småskrattade lite när han fick höra vad jag ville ha hjälp med. Väl när han kom in så hittade vi nästan den inte. I min värld var det med eller mindre som i en skräckfilm, man går runt vet inte vart det är men man vet att den finns.... Efter en liten stund dyker den lille otäckingen fram så Pecka kunde ta ihjäl den! Tack snälla Pecka! 

 
Har lite måste idag:
* Bädda sängarna (Nej, jag har inte gjort det än)
* Plocka ur tvättmaskinen och vika ihop tvätt och stoppa in den där det ska vara
* Komma på VAD vi ska äta till middag (dagens stora fråga)
* Dammsuga golven (hundhår och löv ÖVERALLT!)
* Ringa till min lärare för att höra om jag klarat kursen (Hon skulle höra av sig i måndags men har inte hört av henne än)
* Diska, diska och åter diska...

Om jag hinner ska jag putsa mina fönster också, men såklart blir det på insidan. Utsidan får vänta tills jag är säker på att dom elaka, randiga djuren försvunnit för detta år....

Sen är det ju Bonde söker fru ikväll. Ett absolut måste!

Hur länge ska dom finnas?

Var ute nu och skulle putsa fönstrena. Solen skiner och det är ett otroligt härligt väder ute. Men vad händer? 2 getingar kommer och flyger runt mig! Ena flög in, den andra försvann. Jag tog Edvin, stoppade ner han i vagnen och tog med han på en promenad. Den geting som flög in finns fortfarande i huset, och det känns inte roligt när jag har enorm fobi för dessa randiga, aggressiva djur! Vet inte hur jag ska bära mig åt, sitter nu på kontoret och stängt in mig. Ska jag ta fram dammsugaren, törs jag det? Vågar jag slå ihjäl den? Tror inte det. Ringde till Tommy och frågade om han kanske ville komma hit och slå ihjäl den, men han är ju lika rädd som jag (eller kanske inte lika rädd, men jag tror att han är lite rädd iaf). Martin är i sel och ska byta däck på min bil och slå i lite glycol så han är ju inte heller hemma. SUCK!

Jag tror jag hoppar in i duschen istället och stannar där ett tag. För visst lever dom inte länge inne?

Min stora fråga nu är när försvinner dom? Ska dom inte gå i dvala (eller vad dom nu gör) snart? Det är ju för tusan snart november!



Otäcka djur!

Mamma och Edvin

Edvin är det absolut underbaraste som finns.
Fast jag inte är på bra humör så räcker det med att titta på han så blir man varm i kroppen. När han skrattar så smältar man varje gång. När han busar runt så kan man inte annat än att le.
Varje dag när han lär sig nya saker så är det som att världen stannar.
En mammas kärlek till sitt barn är det största som finns!




Kärlek - Lycka


Röja undan - skaffa nytt

Idag var jag och Edvin till Anders och hämtade lite leksaker. Han har hur mycket leksaker som hellst hemma, jag vet! Men efter lite rensning i hans rum så fick det ju plats för mera. Hittade bla en stor åsna som jag hade när jag var liten och en pippilångstrumpdocka. Sen lite stor-lego och några casperdockor. Dom var lite rolig eftersom jag vill ha pirat tema inne på Edvins rum så passar dom in så bra. Kunde inte knäppa kort på dom nu eftersom dom fick fara in i tvättmaskninen direkt. Men det är en pirat, en papegoja, en drake och en apa (tror jag att det var). Tänkte fixa en fin krok som dom kan hänga på. Rensade bort ALLA bebisleksaker, vet inte alls varför dom blivit kvar. Men Edvin växer så fort så man hinner inte med själv.


Som sagt ikväll har jag skurat rent legot, städat undan på hans rum och upptäckte att han spillt saft i en av leksakslådorna. Det var bara att slänga in det i duschen, så nu ser det verkligen ut som en katasrof där inne. Saker överallt som inte har någonstans att ta vägen. Men tänkte att jag ska gå och torka ur den så fort Martin kommit ut ur duschen.

Sen har jag ordnat lite räkningar. Har samma ångest varje månad och lite extra nu innan jul. Men som tur är har jag fått lite jobb nu denna månad och allhelgona helgen (hoppas på att det är storhelgs ob då, men med min otur är det väl inte det). Så nu har jag råd med dom julklappar jag vill köpa!

Längtar till helgen då jag, mamma och Edvin ska till övik. Där ska vi hälsa på nära och kära och självklart göra stan!

Trött Trött Trött Trött

Är så himla trött idag, Edvin hade ingen bra natt. Täppt i näsan var han så han låg mest och vred och vände sig. Inte vart det bättre heller att han vaknar halv elva, precis då jag lagt ner huvudet på kudden. Annars när han vaknar den tiden räcker det med att ge han tutten och han somnar om, men igår stod han upp med Musse i famnen och nappen i munnen redo för att komma till våran säng. Vad ska man göra då? La upp han på en kudde så han skulle få lite höjd på huvudet, men det är så svårt nu när han är så stor och vrider och vänder sig som han vill. En stund låg han som pippi långstrump med fötterna på kudden. Har vilat mig en timme nu, känner att jag behövde det. Edvin är hos dagmamma så det var skönt att bara ligga ner och ta det lugnt en liten stund. Nu tillbaka till skolarbete!



Edvin önskar sig denna MODO dress av tomten

Edvin alldeles ny!

Var ute och kollade nyfödda på lvn och hittade kortet vi la ut på Edvin. På kortet är han bara en dag gamma och så ljuvligt söt! Man glömmer så fort hur liten han varit...




Mammas lille prins!


Stor besök av en liten kille..

...vet att det lät himla kryptiskt, men idag har vi haft besök av lille Albin och Tommy. Edvin vart jätte glad när morbror kom och hans lille kusin. Sprang fram till Albin direkt och sa "vem ää de? vem ää de?". Han tycker verkligen om sin kusin. Edvin fick gå och lägga sig, absolut under lite protest för vem vill sova när det kommer besök? Men som tur är han jätte lätt att lägga på kvällen. Huvudsaken att han har sin vällingflaska, sin tutte och favorit-djuret Musse. Han låg och gnällde lite i protest, men det var inte mycket. Albin låg också och sov från början, men sen vaknade han och var hungrig. Och ingen av oss 3 som var här kunde ju hjälpa det, så Tommy fick snällt fara hem igen. Men en liten stund han dom med att vara här iaf. En liten stund han man syta lite!

Annars är det bara lugnt här. Sitter och tittar på Färjan samtidigt som jag sitter och kikar runt. Är så sugen på en vinterjacka till Edvin. Hittade en jätte snygg på blocket, men är alldeles för fattig just nu. Tänkte vänta tills jag gör nåt riktigt fynd! Bara man är ute och kikar kan man göra fynd när som hellst...

Lägger ut en bild på familjen Larsson/Nilsson. Det är bilden dom hade i tidningen och jag tycker att dom var så himla fin på den!


Min lillebror, min svägerska Karin och
min lille brorson Albin.
Så himla fina!

Transplantationer

Har nu suttit och skrivit ett arbete om transplantationer. Både fakta, lagar och mina egna reflektioner. Så nu är jag ett arbete mindre. Ska börja med nästa arbete som handlar om ett etiskt dilemma. Jag tycker faktiskt att denna kurs är ganska rolig, som sagt spännande att vända ut och in på sig själv och kolla vad man tycker kring dessa kluriga frågor...

Funderar kanske på att fara och hälsa på Anders när jag hämtat Edvin. Jätte länge sedan man var där och hälsade på. Ska också kolla efter lite smått och gott där som jag behöver.

Skulle behöva städa undan en massa leksaker ur Edvins rum. Snart julafton och jag har på känn att det blir en och annan leksak han får. Han har jätte mycket leksaker nu och som sagt många han inte leker med heller. Många leksaker som han fick som bebis som har blivit kvar. Känns lite dumt att dom fortfarande ska ligga framme och ta plats.

Har börjat att fundera kring julklappar. Edvin har jag 2 julklappar klar. Evelina vet jag vad jag ska köpa till samma sak tror jag att Patrick är ganska klart vad han ska få med. Martin vet jag precis vad jag ska köpa. Han har fått ledtråden "det är något du behöver, men jag vet inte om du vet att du behöver det" han blev ännu mer nyfiken efter den ledtrådom om vad han kommer att få. Lille Albin tror jag också ha kommit på en bra julklapp. Kvar är Axels födelsedagspresent, men jag kommer nog på nåt fint!

Snart är även denna helg över...

Dagarna går så otroligt fort, och helgerna går nästan ännu fortare. Vi har ju inte gjort så mycket i helgen, men mycket beror det nog på att alla 3 är mer eller mindre förkylda. Edvin var snorig och rosslig ikväll, men som vanligt pigg och hela tiden är det full fart på han. Han är så otroligt söt nu när han springer i full fart kring här i huset!


Imorgon måndag igen, Edvin ska till dagmamma, jag ska plugga och Martin ska nog till sel och fixa och dona på där. Jag börjar ny kurs imorgon Etik och livsfrågor känns roligt. Lite frågor att sitta och klura på, inte sådär tungt som vissa kurser är med tråkiga lagar hit och dit. Här är det arbeten som man får välja lite mer fritt som tex dödshjälp, konstgjord befruktning osv. Frågor man är kluven i, men det känns roligt att få rannsaka sig själv lite och tänka till VAD tycker jag kring dessa frågor?

Har precis suttit och sett på Ensam mamma söker, lite besviken på att lappen inte kunde vara kvar. Var nästan säker att Johanna skulle välja han, men oj vad fel jag hade. Nu tror jag att det inte händer så mycket mer ikväll, så sängen står väl och väntar snällt på mig skulle jag tro....


En söndag i oktober...

Igår myste vi framför tv och såg Stjärnor på is, synd att min favorit (inte för att hon åkte bäst eller bra, utan för att jag gillar denna tjej) Josefin Crafoord åkte. Men min nya favorit är helt klart nu Rafael grymt nummer igår! Han är riktigt duktig på att åka, och han vågar sig på lite lyft, hopp och sånt. I love it!

Idag har vi bara tagit det lugnt. Var till sel och hälsade på svärföräldrarna. Vart bjuden på pizza där och så var vi ute och lekte lite. Nu sover Edvin gott i vagnen, han har varit vaken mycket längre än vad han brukar. Så jag hoppas att han sover några timmar nu!

Annars är det en vanlig söndag, har inte planerat att göra så mycket. Ta det lugnt, titta på lite tv, hänga upp en tvätt, diska undan disken och förbereda middag. Kanske ut och åka en sväng och titta oss omkring. Kanske vi hittar nåt roligt att göra?


Lite bilder från dagen



Edvin och caspergubben!



Tycker att han är bra söt!




Den fina sikten från gården!



Röån - möbleaffären mitt i skogen

Idag har vi varit till röån och tittat. Det är en möbleaffär som ligger mitt i skogen, hur mysig som hellst! Gick runt och tittade och självklart så fikade vi också där. Martin fyndade en liten vattenkar med tillhörande slev, termometer och timglas som han ska ha i bastun. Detta självklart på rea och han fick det för 100 kronor! Som hittat!

Edvin snorar och är smårosslig i halsen, men pigg ändå. Äter, dricker och leker som vanligt. Så jag hoppas att det är nåt som går över snabbt. Inte roligt att se han sjuk. Hoppas också att han inte får någon feber ikväll, han är ju annars ett barn som får feber på kvällen och är feberfri på dagen. Men än ingen feber, så det kanske är på bättringsvägen?

Ikväll blir det godis, glass och absolut stjärnor på is ska bli spännande att se vad dom kan idag....






Fika på röån

Linda Rosing söker man

Nu har kanal 5 kommit på ett nytt program där Linda Rosing ska hitta sin kärlek i tv! Det kommer jag absolut att se. Kan inte missa detta. Linda Rosing är en sån som man inte kan sluta att läsa artiklar om eller att läsa hennes blogg. Vet inte varför, tycker inte om henne. Men hon har nåt visst som roar mig. Och detta program kan faktiskt bli en succé, eller vad tror ni?
Ni kan läsa om programet här http://www.expressen.se/noje/tvsajten/1.1329678/kanal-5-hjalper-linda-rosing-att-hitta-en-man




Idag har jag haft sovmorgon. Perfekt efter att Edvin haft en ganska dålig natt. Inatt klockan 2 vaknade han och hade feber. Men efter att han fått dricka mycket och efter att ha vridit sig många gånger så somnade han till slut om. Så synd om mammas prins när han inte mår bra. Men denna gång tror jag att det är för att han är förkyld och inte pga tänder. Han snorar väldigt och han var lite rosslig natt. Men nu är han pigg och kry igen som tur är.

Vi hade tänkt att fara och hälsa på Bertil idag. Vill hämta min bokhylla som jag har där. Men det är jätte tråkigt väder så vi kan inte hämta hem den idag iaf. Få se om vi kanske far och hälsar  på den gamle gubben på myrdalen ändå. Skulle vara trevligt och det var ju ett tag sen han fick träffa Edvin nu.

Idol

Har just tittat klart på Idol och det vart Jesper som åkte, inte alls oväntat. Min favorit ikväll var Kevin Borg blir också väldigt imponerad hur bra han klarar av det svenska språket. Sen tycker jag att lilla Anna och Alice var otroligt bra också. Vart en bra kväll och rätt person åkte ut.

Tror att jag kanske ska titta på nån film nu, är ju min tur att få sovmorgon imorgon så jag måste ju passa på. Martin har precis gått och lagt sig och Edvin sover ju som sagt redan. Vet bara inte vad jag ska se, kanske en rysare? Eller så blir det sängen och mysa ner sig under täcket....


The Kautokeino Rebellion

Är så sugen på att se denna film.
Älskar filmer som är baserad på en sann händelse.
Och så ser den spännande ut, med många bra skådespelare.





Sitter och väntar på att Idol ska börja. Har höga förhoppningar på några som är med, hoppas att dom är så bra som jag tror nu.

Vart ingen skördefest för oss. Edvin fick feber nu när vi kom hem, så vi tyckte det var bättre att vara hemma och ta det lugnt. Martin har varit och tagit sig en bastu istället medans jag och Edvin har suttit och kollat på Byggare Bob, Edvin älskar det programet och han lever sig in i det otroligt mycket *skrattar* Nu ligger han och sover, vart att han fick gå till sängs lite senare än vanligt och det beror på att han kunde inte slita sig från filmen. Men han somnade direkt när jag la ner han.

Fick tag på min lärare med, hon hade fått in arbetena men inte hunnit titta på dom. Lite jobbigt för jag vill veta om dom vart bra eller om jag måste göra om någonting. På måndag börjar en ny kurs och vill inte ha några andra arbeten då *suck* Men hon lovade att titta på måndag och meddela om dom var bra eller inte. Så man får hålla tummar och fötter i helgen att jag lyckades.

Fick kläderna från meandi med. Jätte nöjd! Som hemligt paket fick jag jätte fina plysch-byxor (ska lägga ut bilder på dom sen). Eftersom dom var så lång nu tänkte jag att han kan få dom i julklapp istället. Så nu har han 3 julklappar, så snart är hans paket färdig. Sen är det Martin, mamma, Patrick och Evelina kvar. Men det är ju nog så många....

Alla arbeten i denna kurs färdig

Äntligen har jag gjort klart arbetena. Jobbigt bara att jag inte fått tillbaka dom andra, man vet ju inte om det är nåt man missat som man måste göra om. Försökte ringa min lärare nu för att bara höra om hon fått in mina arbeten, men som vanligt är dom ju så svår att få tag på. Får prova igen sen.

Ska nu sitta och kika på Våra bästa år fast det är hur jobbigt program som hellst och bara njuta av lugnet ett tag. Sällan man kan sitta ner och bara ta det lugnt utan några måsten. Edvin är hos dagmamma, Martin jobbar och vovven sitter ute på linan. Bara jag inne och det är ganska skönt faktiskt.

Ikväll är det furubacken som gäller. Skördefest med auktion och fika. Brukar vara mycket rolk där och bra stämning. Dumt med tiden bara 18.30 brukar Edvin vara ganska trött. Och hellst med tanke på att han varit hos dagmamma och lekt, men det brukar ju inte vara så länge så det kanske går bra. Men risken är stor att han kommer att vara tjurig och inte vill sitta still.... Hoppas inte!

Dagens låt

Kom att tänka på när jag och Martin träffades. När vi drack vin och myste till denna låt!
Och HUR bra är den inte?
En riktig nostalgitripp!




Skrovmål

Idag efter att Edvin vaknat for vi till Tommy och hälsade på. Edvin verkligen älskar att vara med sin morbror, idag innan vi for frågade jag om han ville dit och hälsa på "Jaa aa" svarade han då. När jag sen frågade om han tyckte om morbror Tommy svarade han "Jaa aa". Så nu har han varit där och fått busa lite. Det första han gör när man kommer dit är att gå in till barnrummet och leka med alla leksakerna. Sen självklart tigga kaka, för det är det enda stället där han tigger om det. Men kanske det beror på att där får han ballerina kex?

Sen for vi på grill 1:an och åt. Efter ett skrovmål känner man sig mer än mätt, man känner sig gränsen till äcklad. Men det var det värt för att slippa laga middag. Tycker att jag varit nog så duktig ändå idag. Orkar inte göra ett diskberg heller, diska vill jag inte göra mer idag *skratt*

Snart ska jag natta Edvin. Sen ska jag lägga mig och kolla på lite tv tror jag. Eller så kanske jag hamnar här? Martin kommer hem om några timmar med, saknar ju hjärtat mitt. Inte ofta vi är utan varandra, men man känner hur nyttigt det är. Man måste ju få sakna varandra ibland!





 
Mmmm, gott med strips!




Stora städardagen

Idag har jag hunnit med riktigt mycket. Dagen började med att Edvin vaknade klockan 5 och var jätte täppt i näsan. Efter en stund när jag hört han vrida och vända på sig och var riktigt bekymrad av att inte kunna andas genom näsan så jag var tvungen att droppa koksalt i näsan. Som alla andra med småbarn vet så är det allt annat än enkelt! Efter en liten fight med det så var han pigg och vaken för att börja dagen. Men det var inte jag. Låg iaf kvar en timme och drog mig innan vi klev upp. Åt frukost och tittade på telletubies (standard varje vardag klockan halv sju), myste i sen i soffan och pratade med Martin i telefonen. Han kommer hem ikväll och det ska bli skönt. Vi saknar ju han både jag och Edvin!

Sen kom jag på att jag skulle städa, så efter disk, en massa plock, tvätt, vika och stoppa tvätt i garderober och lådor, dammtorkning, dammugning och skurning så är jag nu färdig. Så skönt att jag har gjort det riktigt, dammat av i alla rum och i alla skrymslen och vrår. Hängt upp Edvins doptavla som stått på golvet alldeles för länge nu (en jätte fin tavla med hans släktträd som han fick i doppresent). Nu är man slut, men det känns kanon bra! Man känner sig så himla duktig när man varit så flitig!

Funderar på att lägga ut lite barnkläder på tradera och en massa semper streckkoder. Behöver lite pengar så det passar ju fint nu! Men det är bara att man måste ha orken att göra det. Det är ju roligast när man satt ut annonserna och kika om det är några som budar. Sen är det mindre roligt att packa och skicka iväg det. Men som sagt så om man har tur så gör man ju lite pengar.

Ska fara och hälsa på Tommy sen tänkte vi. Tråkigt väder ute så det finns ju inte så mycket att hitta på. Sen är det eviga bekymret som man har varenda dag, VAD ska vi äta till middag?

Edvin sjunger

Äntligen fick jag ett litet klipp på när Edvin sjunger.
Han sjunger "När trollmor har lagt" men han kan bara refrängen.
Så himla gulligt!




Bonde söker fru

Ikväll börjar Bonde söker fru det ska jag absolut se! har sett det alla säsonger och jag ska inte missa detta heller. Tycker att det är ett mysigt program, lite kärlek och mys. Jag hoppas att Peter Gustavson får så många brev att man får se han i programet. Just pga det att han söker en man. Tänk en massa killar på samma gård, alla söker en man, just det kan ju bli hur mycket intriger som hellst. Finns inga garantier att dom bli kär i just han, dom kanske hittar kärleken i nån av dom andra? Spännande tycker jag!




Lugna dagen

Idag har det inte hänt mycket, men det har varit skönt. Eftersom vi har ganska kallt i vårat sovrum känns det som att man aldrig blir av med förkylningen riktigt. Jobbigt när man bara går runt och känner sig hängig med lite halsont. Men vi har hunnit med en liten promenad, sen sov Edvin i nästan 3 timmar. Så jag han göra lite saker hemma. Sen när han vaknade fot vi upp på färghandeln där Edvin gick runt och var jätte imponerad av alla leksaker, sa hela tiden "Ooojjj", "titta" och "seeeee". Kommer inte att bli så svårt att köpa julklappar till han eftersom han tyckte att allt var roligt! Köpte en liten bil som var på rea, jag tycker att den var ganska rolig. Det är en sån som går på batteri, far iväg och far den in i en vägg så vänder den på sig och fortsätter att fara. Men Edvin var lite smårädd för den, kanske var det för lamporna som blinkade kanske?
Sen gick vi på ica, Edvin fick dra en egen liten kundvagn eftersom vi inte skulle ha så mycket. Han var jätte duktig, hade föreställt mig ett litet barn som skulle vara överallt och ingenstans. Men han gick som ett litet ljus med vagnen och tyckte att det var jätte roligt. Men man får kolla så att han inte stoppar ner nåt man inte ska ha, för han ser ju hur jag stoppar ner i vagnen och han vill ju göra samma sak.

Sen for vi hem och åt plättar. Edvin har fått bada eftersom han hade mat över hela sig och i hela håret. Sen lekte vi lite och nu ligger han och sover.

Otroligt många ord har han börja säga och han härmar en jätte mycket. Så himla roligt att se alla små framsteg som sker hela tiden. Han förstår otroligt mycket och han är snabb på att hämta saker om man frågar han om han kan göra det. Igår bad jag han gå och hämta näsdukarna som låg inne i sovrummet, bums iväg och kom tillbaka med dom. Han svarar ja och nej på saker om han frågar, och han kan skillnaden mellan det. Tänk va otroligt mycket man hinner lära sig på så kort tid!

Kocken Alexander

Kocken Alexander från idol kom och gästade Vakna med the Voice igår och sjöng sin nya låt.
Vad tycker ni om den?


Onsdag morgon

Är lite trött idag. Edvin har inte haft världens bästa natt, tror att det är tänderna som är på gång som stör hans nattsömn och humör! Jag vet inte hur många som är på gång, med det är kanske 3-4 stycken så ni kan förstå att mammas lilla prins har det jobbigt nu. Det är som sagt jätte svårt att få titta i munnen på han då han bara kniper ihop den till ett litet russin, men om man känner så känner man några stycken. Längtar tills tänderna kommit ut så det blir som vanligt igen!

Våran hund lider, som alla andra dagar, av beslutsångest. Först ska han ut på linan och han verkligen terroriserar en tills man tar ut han. Sen är han nöjd 5 minuter tills han får för sig att han ska in igen! Står och skäller nu, men han får vara ute. Denna årstid är det bara skönt om han är ute så mycket som möjligt eftersom golvet förvandlas till en ryamatta annars. Blir nog mycket hår inne ändå.

Kallt är det idag med, men det blir nog fint väder på dagen. Har varit minusgrader så det är fullt med frost ute, men det är jätte fint!


Edvin låtsas som att spelar tv-spel.
Han står mitt i högen av alla hundleksaker som han dragit fram, som vanligt!

Gräsänka för några dagar

Idag for Martin med sitt jobb ner till Sandviken. Han blir borta 2 nätter så nu får jag och Edvin klara oss själv en stund.

Det har varit jätte fint väder idag. Var ute på promenad med Helena och lille William. Jätte skönt och friskt väder ute, synd bara att det blåste lite. Men det är väl som man säger Det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder! Jag tillhör inte dom som klär på sig för mycket, men vinterjackan har faktiskt fått komma fram. Känns verkligen i luften nu att hösten är här.

Har fått tampas med både geting och spindel idag. Spindeln var jag modig nog för att dammsuga upp, men getingen gömde jag mig i sovrummet för. Tror att den flög ut igen för den försvann iaf som tur var. Känner att skräcken för spindlar har avtagit i samband med att min fobi för getingar har ökat. Det är inte lika skrämmande med ett litet djur som bara kan gå efter golv/väggar/tak mot ett elakt djur som flyger!

Edvin fick det största raseriutbrottet i hela hans korta liv. Det utlöstes när jag skulle byta blöja, något som han inte alls var med på. Som tur är har vi upandgo-blöjor hemma som man bara kan dra på. Men oj va elak han var! Han skrek sig hes, snoret bara rann, han stampade med fötterna och var knallröd i ansiktet. Eftersom det inte gick att lugna ner han fick jag ställa han i hans rum där han stod och skrek ett tag innan han kom till ro igen. Han har verkligen ärvt mitt humör!

Nu innan han somnade så hörde jag hur han låg och sjöng ajajajajaj buuuufff så himla gulligt! Önskar att jag kunde spela in det på ett band så att jag alltid har det kvar!

Stövlar

Nu har jag beställt ett par vinterskor, äntligen har jag tagit tag i den saken! Men mest berodde min beställning pga att min hårtork har lagt av! Det är en sån där sak jag känner mig riktigt beroende av, så jag var tvungen. Använde min rabatt hos Ellos, Vid köp för 400 kronor, 150 kronor rabatt. Så man kan säga att jag nästan fick hårtorken gratis!

                     

Trollkarlen från Oz

Idag satt jag som alla andra dagar när jag klivit upp och såg på Vakna med the Voice. Idag tog dom upp om barnprogram och vilka man tyckte om när man var liten. Jag var själv ett barn som tittade mycket på film. Praktiskt tyckte min mamma som om hon skulle göra någonting så kunde hon sätta mig i fåtöljen med ett ritblock och titta på en film. Jag hade självklart mina favoriter, men den jag kom ihåg mest är Trollkarlen från Oz. Och än idag tycker jag att den musikalen är så bra. Funderar starkt på att köpa den på dvd så jag kan sitta och titta på den om och om igen! Precis som när jag var liten!




Det härliga gänget i Trollkarlen från Oz




Bula nummer 2

Idag har lille Edvin gjort illa sig hos dagmamma. Det var när dom skulle ut och leka som han skulle böja sig ner och ta upp en leksaksgubbe på golvet då han ramlade och slog pannan i dörrkarmen. En stor, blå bula nu. Men det gick ju bra som tur var. Martin for dit när Ragnhild ringde och ville att vi skulle kika och bedömma om han skulle vara kvar. Men han mådde ju inte dåligt, varkade inte ha ont och han hade inte grinat så mycket. Så han fick stanna kvar och leka. Det är ju nåt han tycker är roligt, att få leka med Lovis, Alvin och Ros-Marie. När man ska hämta han så vill han nästan inte hem.

Sen har vi kört runt idag och tittat på hus. Såg ett hus på blocket som såg helt ok ut, mycket skog till. Det enda vi tyckte var lite minus är att det ligger utanför. Men tänkte att vi kunde köra förbi för att titta. När vi kommer fram ser vi att det är som ett kråkslott. Färgen flagnade, stengrunden hade farit isär lite på ett ställe, taket såg inte ut att vara tätt. Sen en hel del andra minus som att det var jätte nära till grannen intill, nåt som vi inte vill ha. Tre plus bara på huset, det hade en massa skog (eller ganska mycket), det var utusikt över en sjö och det var en ladugård där. Såg ett annat hus där som var hur charmigt som hellst, vet inte som äger det eller om det är till salu. Men det är ett hus jag skulle kunna tänka mig fast det ligger en bit utanför byn.

For förbi Bertil också, men han var inte hemma. Inte denna gång heller kanske man ska säga. Men nu har jag lärt mig att man inte ska fara till Bertil oanmäld. Men det är lika bra att inte säga till han att vi varit där, vet ju hur roligt han tycker att det är med besök.




Edvin med sin bula i pannan

Shopping

Vart lite handlat på kläd-partyt. Hade sån tur med det turkosa baströjan eftersom hon hade en i hans storlek som jag fick köpa på plats! Sen vart det bruna pantalonger och en mössa. Eftersom mössan var ganska dyr så blir det en julklapp, så det passar ju hur bra som hellst! Edvin och Axel lekte, små bebisarna Albin och Tyra sov mest och vi mammor surrade på som vanligt. Trevligt var det och lite fattigare. Men det är det värt, för kläderna jag köpt är helt kanon att ha på han när han är hos dagmamma!









Ikväll har Maria varit förbi en sväng. Skönt att höra att hon mår bättre nu, men hon har ju trots allt passerat halva graviditeten nu. Hon har gått in i vecka 19 och nästa vecka ska hon på UL. Spännande, minns hur det var nervöst och roligt på samma gång. Men när man låg där och fick se en liten Edvin på skärmen och att han mådde prima i magen så var det en lycka man inte kan beskriva! Sen att det vart en liten go-kille som är världens finaste är absolut det bästa som hännt mig!


Här kommer bilder på Edvin när han testade lilla Thyras bebismössa (måste poängtera att hon är bara 2 veckor så mössan är jätte mycket för liten, med lite vilja så går allt)


Meandi party!

Idag är det klädparty som står på dagens shema. Är lite sugen på att beställa pantalonger och en tröja till Edvin. Synd bara att mycket i Edvins storlek redan är slut. Men man får se vad hon har att erbjuda idag. Hoppas att jag hittar nånting fint iaf. Men iaf kommer det att bli ett hemligt paket. Lika spännande varje gång man beställer det. Lite som julafton *skrattar*




Dom två sista basplaggen och mössan är jag jätte sugen på!
Men såklart finns inte tröjan i Edvins storlek så jag hoppas att det finns nåt liknande istället...



Igår var det fullt hus här. Först kom Henrik, Stellan, Tommy och mamma med deras familjer. Barnen lekte och Edvin var jätte glad att Patrick och Evelina var här så det vart lite fart. Han busade hela tiden till klockan var närmare åtta. Sen somnade han nästan direkt i sin säng utan att ha druckit upp vällingen. Sen kom Lena och Andreas hit. Vi drack lite och hade jätte trevligt. Martin och Andreas for in på byn ganska tidigt, men Lena, Tommy, Karin och lille Albin var kvar till klockan 12. Vart lite full, rökte flera cigaretter men det var skönt att "slippa" gå ut. Känns som att det räcker med att festa lite hemma nu för tiden med trevligt sällskap. Man orkar inte så mycket mera.

Igår var det Stjärnor på is såg inte mycket alls, men han iaf med att ringa och rösta på Josefine Crafoord! Tyckte att hon var duktig, nu såg jag inte dom andra men tycker absolut att hon ska stanna kvar!



Josefine i sin snygga kroppsstrumpa
Hon ska ha den på nästa lördag istället.
Igår hade hon en vit fin liten klänning

Edvin testar sitta på en fyrhjuling


Lite bilder från dagen

Nu har vi kommit hem , Edvin har fått ätit sen lunch (han somnade innan vi kom dit så han sov gott medans vi åt), jag har hunnit städa, diska, köpt fikabröd och nu väntar jag på att bröderna ska komma.

Lite sämre var det idag än jag trott. For dit med tron att jag skulle få se många lastbilar med snygg motivlack. Men några fanns det där iaf. Och fast det var kallt så var det roligt att komma ut och träffa lite folk!



Lastbilen jag tyckte var snyggast.
Men det var pga av modo-dekalerna.
En på huven....



...och en på sidan.
Stil på denna lastbil tycker jag! *skratt*



Edvin tyckte att fyrhjulingarna var roligast!

Lastbilar i massor

Idag ska vi på lastbilsmässa på byn. Roligt att se vad dom har för snygga lastbilar eftersom det är många som ska ställas ut. Förstår inte bara hur alla ska få plats? Bara det kommer att bli spännande att få veta *skratt* Edvin kommer nog att uppskatta denna dag, synd bara att han vaknade innan fem så han kommer nog inte att orka med det. För sen kommer ju käre bror med familj och då blir det lek för hela slanten...





Fredagkväll med godis och mys framför tv!

Idag har vi som sagt varit på husvisning. Ett jätte fint hus måste jag säga, en hel del att göra. Men det var både stort och charmigt. Gården ska man inte tala om, den är hur otroligt fin som hellst! Ladugården och dom andra byggnaderna var också bra. Men det som är det sorgliga är ju att det var många som var intresserad, en väldigt stor nackdel för oss känns det som. Vi känner lite att priset är alldeles för dyrt, men det är säkert dom som tycker att det är helt ok. Och där är vi ute ur leken! Men vi tänkte att om några dagar ringa och höra vad den ligger i för pris. Hoppas och jag kommer nog att be til lgud om detta hus ikväll fast jag inte är det minsta religös *skrattar*

Var iaf på röda korset och inhandlade 6 st kaffekoppar för otroliga 15 kronor! Den var hel utan sprickor och den var i tunnt porslin som är så gott att dricka kaffe ur. Nu måste man vara lite försiktig så att man inte slår sönder dom bara, för dom ser otroligt skör ut. Men å andra sidan kostade dom ju inte så mycket heller.

Fyndade en mössa till söta lilla Albin med. Dom hade butiksloppis på Magnussons och där fyndade jag en för 25 kronor. Så lite tur har jag väl haft idag?

Ikväll är det godis och idol som gäller. Känner att jag kan unna mig det ikväll när jag varit så duktig förut i veckan. Dt har även gett resultat att hållt fingrarna i styr, minus ett kilo! Jag är så duktig!

Nu ska jag gå och bråka på min son hans pyjamas. Kanske ska ta den med bilarna på som han gillar? Han kanske blir ltie mer foglig då? Han har bara sovit en timme idag så han är allt annat än en solstråle....

Husvisning

Idag ska vi på husvisning. Det är lika spännande som det är skrämmande. Är ju så kär i detta hus och det känns som att står med stora bokstäver ELIN på det. Men för det första är det för dyrt, det är ju trots allt ett hus i ramsele och det är jätte mycket att göra på det. Köket tex är det inte gjort nånting på sen 70-talet och samma med badrum. Och det är ju dom stora bovarna som kan dra iväg med pengar. Visst kan man måla, sandpappra och spackla. Men ny spis och kylskåp kommer man ändå inte undan. Det är ett väldigt stort hus (precis vad jag alltid önskat mig), ladugård och en stor trädgård. Kan man annat än älska detta hus! Det stora problemet är att jag har hört att det är en del som är intresserad. En tjej som har mycket pengar, men ingen familj. Vad ska hon med detta hus till? Är det inte bättre att vi som är barnfamilj få detta hus? Ok att hon har hästar, men hon har ju redan ett hus med stall... Eller?
Återkommer sedan om visningen och om jag fortfarande är lika förälskad när jag sett huset invändigt...

Igår var jag på skolan. Fick en ganska rolig uppgift att analysera nån i min närhet. Det ska gå till genom att jag gör det utifrån en teori och där får man välja fritt vilken (Freud, Paslov, Erikson och dessa gubbar). Känns väldigt spännande att göra det. Frågan är VILKEN man ska analysera. Funderar starkt på min pappa eller mormor. Min pappa känns kanske som den lättaste, men jag har inte riktigt bestämt mig. En karamell jag får gå och suga på ett tag!

Satt och kollade på Idol igår och Kevin var helt klart bäst tycker jag! En låt med fart i och ett stort plus för att han rörde sig. Det är man inte bortskämd med när det gäller idol. Hellst vill dom stå helt still tror jag! Lars presterade inte så bra, men jag gillar han så jäkla mycket ändå. En väldigt cool kille! Sen lilla Johan Palm, blir inte alls less på att se hans spex på scen. Jag älskar han och hur söt är han inte då? Nej, underhållande liten kille det där. Tycker absolut att Jesper skulle åkt ut. Han har varit jätte dålig i mina ögon 2 gånger nu och det var inte rätt att Elias skulle åka ut!

Nej, hoppa in i duschen nu och fundera på vem jag ska analysera. Kanske tar jag nån helt annan?

MakeMeBabies.com

En väldigt rolig sida. Var tvungen att testa efter att man varit in på flera olika bloggar som hade lagt ut bilder på sina framtida "barn" hur dom kan se ut. Var tvungen av ren nyfikenhet och se hur lik Edvin bebisen skulle bli.

Detta är resultatet!
Vad tycker ni?



Våran bebis enligt makemebabies



Och våran söta lille Edvin.


Lika eller?

Stockiddo-Tävling!




Tävling hos http://tumadre.blogg.se/
Sponsrad av http://www.stockiddo.se/
Coola streetkläder för tuffa barn!

Ännu en onsdag snart förbi...

Idag har det inte hänt så mycket. Vaknade på bra humör efter att äntligen fått min sovmorgon och det var hur underbart härligt som hellst att inte behöva kliva upp i ottan. Nog för att jag bara sov till 8, men det är 2 timmar mer än vad man är  van vid. Martin for till sel och jag satt mig och tittade på lite tv samtigt som jag lekte och ritade med Edvin (skönt att vara kvinna och kunna göra 2 saker samtigt *skratt*). Sen in i duschen, gjorde lunch till Edvin, pratade med mamma i telefon, klädde på Edvin kläder och sen iväg och skulle gå på röda korset. Men som jag trott var det inte öppet, endast öppet måndag och fredag som det alltid varit. Men for och handlade istället och eftersom Edvin somnat snällt i bilen så fick jag lite ensamtid inne på Ica.

Kom hem, la ner Edvin i vagnen och tog och städade lite istället. Förstår inte hur mycket päls våran hund kan tappa. Sen han jag med att städa inne på toaletten innan Tommy, Karin och lille Albin kom. Såg på 2 avsnitt  Prison Break. Pratade lite barn, drack lite (läs mycket) kaffe och gick igenom lite barnkläder som dom fick till Albin. Gjorde middag, diskade sen kom Lena hit. Hon skulle skriva ut ett CV för hon ska ner till stan imorgon och söka lite jobb. Sen nu har Edvin precis fått lägga sig och jag ska snart sätta mig och kolla på idol.

Igår var Kevin Borg, Lars Eriksson och absolut det lilla lyckopillret Johan Palm så himla bra. Få se vad tjejerna sjunger för låtar idag. Hoppas som vanligt att det blir låtar med lite fart i....



 
Så himla bra röst!

RSS 2.0