Lugna dagen

Idag har det inte hänt mycket, men det har varit skönt. Eftersom vi har ganska kallt i vårat sovrum känns det som att man aldrig blir av med förkylningen riktigt. Jobbigt när man bara går runt och känner sig hängig med lite halsont. Men vi har hunnit med en liten promenad, sen sov Edvin i nästan 3 timmar. Så jag han göra lite saker hemma. Sen när han vaknade fot vi upp på färghandeln där Edvin gick runt och var jätte imponerad av alla leksaker, sa hela tiden "Ooojjj", "titta" och "seeeee". Kommer inte att bli så svårt att köpa julklappar till han eftersom han tyckte att allt var roligt! Köpte en liten bil som var på rea, jag tycker att den var ganska rolig. Det är en sån som går på batteri, far iväg och far den in i en vägg så vänder den på sig och fortsätter att fara. Men Edvin var lite smårädd för den, kanske var det för lamporna som blinkade kanske?
Sen gick vi på ica, Edvin fick dra en egen liten kundvagn eftersom vi inte skulle ha så mycket. Han var jätte duktig, hade föreställt mig ett litet barn som skulle vara överallt och ingenstans. Men han gick som ett litet ljus med vagnen och tyckte att det var jätte roligt. Men man får kolla så att han inte stoppar ner nåt man inte ska ha, för han ser ju hur jag stoppar ner i vagnen och han vill ju göra samma sak.

Sen for vi hem och åt plättar. Edvin har fått bada eftersom han hade mat över hela sig och i hela håret. Sen lekte vi lite och nu ligger han och sover.

Otroligt många ord har han börja säga och han härmar en jätte mycket. Så himla roligt att se alla små framsteg som sker hela tiden. Han förstår otroligt mycket och han är snabb på att hämta saker om man frågar han om han kan göra det. Igår bad jag han gå och hämta näsdukarna som låg inne i sovrummet, bums iväg och kom tillbaka med dom. Han svarar ja och nej på saker om han frågar, och han kan skillnaden mellan det. Tänk va otroligt mycket man hinner lära sig på så kort tid!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0