Bula nummer 2

Idag har lille Edvin gjort illa sig hos dagmamma. Det var när dom skulle ut och leka som han skulle böja sig ner och ta upp en leksaksgubbe på golvet då han ramlade och slog pannan i dörrkarmen. En stor, blå bula nu. Men det gick ju bra som tur var. Martin for dit när Ragnhild ringde och ville att vi skulle kika och bedömma om han skulle vara kvar. Men han mådde ju inte dåligt, varkade inte ha ont och han hade inte grinat så mycket. Så han fick stanna kvar och leka. Det är ju nåt han tycker är roligt, att få leka med Lovis, Alvin och Ros-Marie. När man ska hämta han så vill han nästan inte hem.

Sen har vi kört runt idag och tittat på hus. Såg ett hus på blocket som såg helt ok ut, mycket skog till. Det enda vi tyckte var lite minus är att det ligger utanför. Men tänkte att vi kunde köra förbi för att titta. När vi kommer fram ser vi att det är som ett kråkslott. Färgen flagnade, stengrunden hade farit isär lite på ett ställe, taket såg inte ut att vara tätt. Sen en hel del andra minus som att det var jätte nära till grannen intill, nåt som vi inte vill ha. Tre plus bara på huset, det hade en massa skog (eller ganska mycket), det var utusikt över en sjö och det var en ladugård där. Såg ett annat hus där som var hur charmigt som hellst, vet inte som äger det eller om det är till salu. Men det är ett hus jag skulle kunna tänka mig fast det ligger en bit utanför byn.

For förbi Bertil också, men han var inte hemma. Inte denna gång heller kanske man ska säga. Men nu har jag lärt mig att man inte ska fara till Bertil oanmäld. Men det är lika bra att inte säga till han att vi varit där, vet ju hur roligt han tycker att det är med besök.
Edvin med sin bula i pannan

Kommentarer
Postat av: Malin

Va spännande med smygaruntåkikapåhus sväng... blir ju lite nyfiken på vart ni har varit nån stans!

Måste kika in på blocket å se vad ni har hittat, men vad ja kan komma på (kikar ju med jämna mellanrum) så är det väl antingen i vallen eller holme ni varit?? det i vallen var vi på auktion på i somras, så där har ja varit in å gluttat invändigt, mysig...

2008-10-06 @ 21:21:57
URL: http://familjenfrestadius.zoomin.se/
Postat av: Mimmie

Men gud vilken bula ! :O haha , en riktigt vurpa måste dt ha blivit .

2008-10-07 @ 18:13:15
URL: http://mmichaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0