Onsdag morgon

Är lite trött idag. Edvin har inte haft världens bästa natt, tror att det är tänderna som är på gång som stör hans nattsömn och humör! Jag vet inte hur många som är på gång, med det är kanske 3-4 stycken så ni kan förstå att mammas lilla prins har det jobbigt nu. Det är som sagt jätte svårt att få titta i munnen på han då han bara kniper ihop den till ett litet russin, men om man känner så känner man några stycken. Längtar tills tänderna kommit ut så det blir som vanligt igen!

Våran hund lider, som alla andra dagar, av beslutsångest. Först ska han ut på linan och han verkligen terroriserar en tills man tar ut han. Sen är han nöjd 5 minuter tills han får för sig att han ska in igen! Står och skäller nu, men han får vara ute. Denna årstid är det bara skönt om han är ute så mycket som möjligt eftersom golvet förvandlas till en ryamatta annars. Blir nog mycket hår inne ändå.

Kallt är det idag med, men det blir nog fint väder på dagen. Har varit minusgrader så det är fullt med frost ute, men det är jätte fint!


Edvin låtsas som att spelar tv-spel.
Han står mitt i högen av alla hundleksaker som han dragit fram, som vanligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0