Projekt skura öppna spisen

En del ställen hemma går man runt och ser varje dag, det är ställen som man inte riktigt reflekterar över hur dom ser ut. Om det är skitigt eller inte. Som sagt igår så gick jag runt och dammtorkade, drag med trasan efter öppna spisen och vips såg jag HUR dammigt det var där. Eftersom det inte är en slät yta så gick det inte att ta trasan och dammtorka som man brukar, utan det var rotborsten som kom fram. Tog bilder på det bara för att alla skulle se vilket jobb jag gjort. För ställen man ser varje dag, ställen man inte riktigt tänker på syns inte heller när man för en gång skull städat.Ni ser själv den stora skillnaden


Sen på kvällen kom Tommy och lille Albin. Jag och Martin tog oss ett glas vin och hade lite trevligt. Tände lite ljus för första gången denna höst. Förut hade jag en massa tända ljus överallt, men efter att Edvin kommit in i våra liv känns allt lite svårare. Dom flesta ljuslykotor har ställts undan och dom som varit framme har man inte haft tid/ork att damma av. Men som sagt nu vart det ändring på det, äntligen lite tända ljus hemma hos familj Edmo/Tegström!
Edvin har sovit jätte dåligt inatt. Vaknade runt ett, halv två och kunde inte somna om på jätte länge. Han låg och vände och vred på sig, tände och släckte sänglamporna så till sist fick vi dra ur kontakten. Han låg och surrade och kunde inte alls komma till ro. Denna gång var det inte på grund av feber eller nästäppa, utan denna gång var det kanske tänderna? Eller som sagt bara en dålig natt. Hela dagen idag har han också varit jätte gnällig och allmänt missnöjd. Det är inte vanligt att våran annars lille solstråle är på detta humör, men det måste han väl få vara ibland.

Ikväll efter att han har somnat ska jag läsa igenom mina arbeten som jag ska ha med mig på skolan imorgon. Muntlig redovisning och jag har valt ämnet transplanation. Känns ganska bra, så jag hoppas att jag uppfattat uppgiften rätt så jag slipper göra om. Väntar fortfarande på förra kursens betyg. Läraren som sa att hon skulle höra av sig på måndag förmiddag har fortfarande inte hört av sig, och inte har hon svarat på telefon heller. Vet inte hur jag ska tolka det? Hoppas bara att jag minst fått G så jag slipper kompletera någonting. Tänkte leta reda på henne imorgon när jag ändå är där.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0