Shopping

Vart lite handlat på kläd-partyt. Hade sån tur med det turkosa baströjan eftersom hon hade en i hans storlek som jag fick köpa på plats! Sen vart det bruna pantalonger och en mössa. Eftersom mössan var ganska dyr så blir det en julklapp, så det passar ju hur bra som hellst! Edvin och Axel lekte, små bebisarna Albin och Tyra sov mest och vi mammor surrade på som vanligt. Trevligt var det och lite fattigare. Men det är det värt, för kläderna jag köpt är helt kanon att ha på han när han är hos dagmamma!

Ikväll har Maria varit förbi en sväng. Skönt att höra att hon mår bättre nu, men hon har ju trots allt passerat halva graviditeten nu. Hon har gått in i vecka 19 och nästa vecka ska hon på UL. Spännande, minns hur det var nervöst och roligt på samma gång. Men när man låg där och fick se en liten Edvin på skärmen och att han mådde prima i magen så var det en lycka man inte kan beskriva! Sen att det vart en liten go-kille som är världens finaste är absolut det bästa som hännt mig!


Här kommer bilder på Edvin när han testade lilla Thyras bebismössa (måste poängtera att hon är bara 2 veckor så mössan är jätte mycket för liten, med lite vilja så går allt)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0