Äntligen fredag!

Jag älskar fredagar! När klockan slagit två så har jag och lille E hela helgen framför oss. Imorgon tänkte vi fara ut och titta på "Projekt MedVind Västra". Dom ska ju bygga vindkraft här i ramsele så med det ska det vara lite tal kring detta med liten vintermarknad, ponnyridning och annat roligt. Så denna lilla familj tänkte ut och vara med på det. Lille E vill nog rida på en liten ponny (eller "hätt" som han kallar det).

Idag har vi stämt träff med Lena och Axel efter att jag hämtat lille E hos dagmamma. Vi ska på röda korset och se om vi hittar några fynd även idag. Sen hem och göra middag och eventuellt att man orkar göra lite semlor. Är så himla sugen på dessa goda bullar. Kanske man kan njuta med en sån till "Let´s dance" ikväll?

Jag har en liten överraskning på gång med för er läsare. Vad det är kan jag inte gå in på nu, men snart händer det något roligt här på bloggen....

Kommentarer
Postat av: malin

Åh vad roligt med överraskning :) Hoppas den kommer snart.

2009-01-23 @ 11:28:09
URL: http://alicesmamma.blogg.se/
Postat av: Frida- Mamma till underbara Benjamin

Nej usch. det e hemkt när dom e sjuka. tack detsamma måste jag säga=)

2009-01-23 @ 11:37:43
URL: http://memystar.blogg.se/
Postat av: segsliten

Gud vad gott med semlor! Tyvärr finns inte det här i Italien...får baka själv. Kruxet är att jag måste göra mandelmassan själv också, och då tar det sådan tid.

2009-01-23 @ 11:46:24
URL: http://permanentformsvacka.blogspot.com
Postat av: Carolina

Spännande med överraskning! :)

2009-01-23 @ 11:57:53
URL: http://carolina1979.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0