Skoldag

Då har man gjort denna skoldag. Nu ska jag ju inte klaga, har ju bara skola en dag i veckan. Men det blir verkligen intensivt dom dagar man har det. Ska ju hinna med en veckan arbete på några timmar. Var helt slut när jag kom hem och fick gå och sova en stund. Vaknade av att sambon och lille E kom hem. Hörde dom underbara orden "va äää mamma", sen fick jag en stor och härlig kram av liten.

Nu är man mätt och belåten, och pojkarna i familjen duschar/badar. Satt mig ner och ska läsa igenom alla bloggar som jag missat under dagen samt lämna lite kommentarer. Har 56 olästa inlägg enligt bloglovin!

Kommentarer
Postat av: johanna

javisst vill man ha dte gjort på en gång..men lördag är ju inte så långt bort..så jag behöver inte vänta så länge =)

2009-03-02 @ 18:07:09
URL: http://misseverything.blogg.se/
Postat av: Susan

Ja man har att ta igen då man missat under dagen. Hade också en hel del att läsa igenom=)Men nu blir det lugn som gäller då barnen sover.Kramar

2009-03-02 @ 18:19:58
URL: http://eliottsmamma.blogg.se/
Postat av: Eva [Marius mamma]

En skoldag i veckan räcker gott och väl;) Eller jag har väl egentligen strölektioner här och där, ibland mer och ibland mindre, men det är ju ett helt dagsverke att packa väska, föra till någon kompis, fara till skolan, och hämta igen. Och då pratar vi någon dag i veckan...:) Hur blir det sen då man börjar jobba då? Fast iofs blir det mer vardag då. Och förresten behöver jag inte oroa mig för det ännu heller som sitter gravid åter...:)Var har du Edvin under tiden? Och vad pluggar du förresten? (Du har säkert skrivit det men jag har ju inte läst bloggen från början till slut...)

2009-03-02 @ 18:44:01
URL: http://skruttisochjag.blogg.se/
Postat av: malin

Åhh så mysig han är lilla E.Jobbigt och läsa ifatt så många =/ Men lite kul också :)

2009-03-02 @ 18:48:22
URL: http://alicesmamma.blogg.se/
Postat av: Eva [Marius mamma]

Tack. I slutet av augusi/början av september.Tråkigt att bli färdig om det inte finns så mycket jobb...Här är inlägget där jag avslöjade att jag är gravid:)

http://skruttisochjag.blogg.se/2009/february/utkast-sitt-ner.html#commentVi hade bara berättat det åt de allra, allra närmaste så det var både en och annan som fick en chock;)

2009-03-02 @ 19:29:01
URL: http://skruttisochjag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0