Kvällspromenad

Ikväll har det varit otroligt härligt ute. Så efter middan ringde jag och frågade Maria om hon ville hänga ut på en promenad med barnvagnen. Tänkte ju ändå gå över till henne och lämna bärselen, och det passade ju toppen att ta en promenad istället. Och självklart var hon med på det. I en timme var vi ute och barnen var lika nöjda som vi. Känns som en mindre evighet sen man tig sig en kvällspromenad, vad jag längtat efter denna tid då det är ljust ute och plusgrader i luften!

Efter att vi kom hem igen så var inte alls lille E på något "solstråle" humör. Kanontrött och vill inte sova är ingen bra kombination på ett barn. Dessutom att sambon inte heller är hemma för att han är och skruvar i en bil gjorde disk och annat plock lite svårare. Stod ut på att höra hans gnäll ett tag. Till sist satt jag han framför "Byggare Bob" och där sitter han, återigen är han det nöjda barn som han brukar vara...

Kommentarer
Postat av: malin

Gud vad skönt med en promenad, jag längtar verkligen efter det!Härligt att byggare bob kan få lilla E glad :)

2009-03-30 @ 20:08:47
URL: http://alicesmamma.blogg.se/
Postat av: Ciliah

Byggar Bob fixar allt ;) Min stora tjej gillade honom skarpt när hon var liten med!

2009-03-30 @ 20:19:40
URL: http://ciliah.blogg.se/
Postat av: Amanda

Ja, det kan säkert vara därför han är vaken ännu. Ludwig har varit trött länge här nu men jag tror att han har svårt att sömna eftersom han har så jobbigt med andningen. Men han är juh sjuk så man får väl ha överseende med att han strular. :o)

2009-03-30 @ 20:20:34
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Sara

Ja, helt otroligt.. Dock blir det en ganska lugn dag imorgon, kalaset är inte förrän i helgen :) Så det blir bara paket från mig imorgon.Ja, han blir stadigare och stadigare, idag släppte han helt själv och gick från vardagsrumsbordet och till fönstret. Är bara kanske 2-3 steg dit, men just grejen att han släppte självmant och gick dit :)

2009-03-30 @ 20:40:48
URL: http://dolphin.blogg.se/
Postat av: Karin

Härligt med kvällspromenad :)Ja visst är han snygg :)Ja jätteroligt att vinna en regnjacka :)

2009-03-30 @ 20:54:50
URL: http://albinsmoder.blogg.se/
Postat av: Sara

Ja, det är nog det :) Första stegen tog han för ca 3 veckor sen, så det händer nog vilken dag som helst att han släpper taget och går riktigt :)

2009-03-30 @ 21:07:45
URL: http://dolphin.blogg.se/
Postat av: Erika

Kvälls promenader är så härligt :D

2009-03-30 @ 22:06:37
URL: http://stoltmammatillmira.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0