Terapiarbete...

Nu  på förmiddagen har jag tagit tag i lite trädgårdsarbete...nämligen att rensa ogräs i mitt trädgårdsland. Och jag måste erkänna att det är en sak som jag verkligen ÄLSKAR att göra! Att sitta där ute i solen medan man plockar och gräver...och medan jag satt där började planerna att spiras om hur jag ska ha det i våran trädgård i huset med äppelträd, jordgubbsland och växthus. Ska bli spännande att se hur mycket av planerna som verkligen blir av...

(Mammas lilla medhjälpare)

Kommentarer
Postat av: Josefine

Det är avkopplande med trädgårdsarbete i lagom dos, vi har lite för stor trädgård för att man kan känna att man ens börjar bli halvfärdig... man får nöja sig med lite!

2009-07-04 @ 13:16:55
URL: http://blaeld.blogg.se/
Postat av: Johanna

jag har med fått för mig det skall bli hur härligt som hellst och rensa ogräs i min egen trädgård när den dagen dyker upp s

nej det regnet som kom här nu behövdes...har inte regnat sedna midsommarafton..

2009-07-04 @ 14:33:03
URL: http://misseverything.blogg.se/
Postat av: CiliaH

Med en sån hjälpreda som lille E kan jag förstå att det är mysigt att rensa ogräs. Själv tycker jag det är rätt pestigt för tillfället då jag bara hinner rycka lite åt gången och sen får jag ta hand om M som inte alltid nöjer sig med att sitta och titta på när mamma rensar...hihi.

2009-07-04 @ 17:08:45
URL: http://ciliah.blogg.se/
Postat av: Maria

Duktig du är:) Här hemma är det dags för en ogräsrensning också, men jag måste erkänna att de inte är min favoritsyssla direkt.. Men men vill man att grönsakerna/bären ska trivas så är det väl bara att le och se glad ut och rensa för fulla muggar ;)Ha en fin kvälL!

2009-07-04 @ 17:28:50
URL: http://selmasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0