Svar till "Nyfiken"

Fick en kommentar idag från en som kallar sig för "Nyfiken". Och jag tyckte att det var självklart att svara på den frågan...

Hur hinner du med familj, jobb och annat då du bloggar så ofta som du gjör och skriver mer än 200 kommentarer i andras bloggar dagligen? Eller är det så att du inte gör annat än att sitta vid din dator?

Jag sitter vid datorn när det finns tid. Nu när lilla familjen har semester och det är dåligt väder ute (som idag) finns det absolut mer tid vid datorn och bloggen. Medan när jag jobbar finns det nästan ingen tid alls till att sitta här... Att jag hinner skriva många inlägg beror nog mest på att jag brukar skriva flera stycken när tid finns, sen publicera dom ett i taget. Det gör att bloggen inte behöver ta så mycket tid när man har mycket att göra eller att det är fint väder och man vill spendera dagen ute istället.

Visst att jag skriver många komentarer varje dag, för det finns en del favoritbloggar som jag följer varje dag. Och även om jag önskar att jag var den där "supermamman" som kunde skriva 200 kommentarer varje dag så hinner jag inte det....

Kommentarer
Postat av: Marlene - Blivande Mamma

Hahaha vissa skriver verkligen konstiga kommentarer! Ha en fin dag, kram :)

2009-07-21 @ 15:43:17
URL: http://ihuvudetpamarlene.blogg.se/
Postat av: Linda

Okej..va skoj! Norrland är fint!! fast jag längtar inte till vintern.Det var ett bra svar på en lite konstig kommentar.2009-07-21 @ 15:48:32
URL: http://banton.blogg.se/
Postat av: CiliaH

Då får vi hoppas att "Nyfiken" är nöjd nu ;)Grattis till rollen som gästbloggare hos föräldrabloggar :)KRAM

2009-07-21 @ 16:06:19
URL: http://ugglehuset.wordpress.com
Postat av: malin

Haha gud vilken kommentar :S Det är väl klart man kan ha tid även fast barnen är hemma, ibland kollar Alice på tv och då har man ju tid! Tycker det var en dum kommentar! Men en väldigt bra förklaring :)

2009-07-21 @ 16:35:50
URL: http://alicesmamma.blogg.se/
Postat av: Susan

Sen är det ju så att det går ganska snabbt att skriva ett inlägg, det tar liksom inte en timme per inlägg. Får man 5-10 minuter över lite här och där så bloggar man om man vill.

Det verkarsom om en del tror att det tar lång tid att skriva ett inlägg. Jag har också fått frågan om hur jag kan uppdatera så ofta då jag har två små och hem och det att ta hand om. Men man har ju rätt att pausa från allt lite då och då...inte sant?KramarSåg förresten att du ska gästblogga...kul=)Kram igen

2009-07-21 @ 16:51:23
URL: http://eliottsmamma.blogg.se/
Postat av: Emma

Det är ju inte så att det tar 1 timme att blogga. Och att kommentera och läsa tar man ju efterhand när man kan...Ibland undrar jag om folk är avundsjuka på att man hinner mer än dom!?Läste en kommentar att du ska gästblogga, var? :)

Kramar

2009-07-21 @ 17:47:16
URL: http://niiilsson.blogg.se/
Postat av: Lotta

Det handlar om vad man prioriterar tycker jag.

Visst sitter vi säkert en del tid vid datorn, men jag tror ingen av oss som bloggar gör det när barnen vill ha vår tid.

Jag sitter ofta på mornarna när de sover t.e.x.

Sen kanske vi sitter vid datorn när andra sitter vid tvn?

Grattis till att ha blivit vald som gästbloggare på Föräldrabloggar!

Det är du verkligen värd!

Kramen

2009-07-21 @ 18:20:53
URL: http://steinsdotter.blogg.se/
Postat av: Carolina

Hahaha, men jösses, undrar egentligen vad "nyfiken" är för person ;)

2009-07-21 @ 21:20:13
URL: http://carolina1979.blogg.se/
Postat av: anna ♥ ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ♥

Det är det som är bra med bloggen. Man skriver när man har lust och tid. Inga krav. Jag vill inte känna tvång att skriva varje dag om jag inte har lust eller hinner. Det finns andra saker som går före. Men det är skönt att skriva av sig lite tycker jag!

2009-07-21 @ 22:29:01
URL: http://storasyrran.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0