Årets första kväll

Årets första kväll. Lille E hade svårt för att somna. Varje gång då tänderna sätter igång och spökar så får han för sig att han inte ska somna själv. Min lille grabb som alltid annars somnar hur lätt som hellst. Nattning tar lite tid när han bestämt säger till en "sitta" och det känns som att man inte har så mycket val. Jag vet att det säkert bara är ännu en liten period som snart är förbi.

Vovven har varit gnällig han med. Han som sällan eller aldrig ska ut och kissa sent kom på att ikväll var han tvungen till det. På med skor och jacka, ut i kylan för att han ska pinka i något som känns som en evighet. Hur mycket rymmer en hundkissblåsa? Droppen på allt var ändå när vi kom in och han skulle ha vatten direkt!? Mer gnäll och jag hade inget annat val nu heller, för att få tyst på vovven fick han vatten. Sitter och ber en stilla bön om att han inte ska ut och kissa sen inatt igen...


Kommentarer
Postat av: Marina

Hej! Svar på din fråga;-) Emmy bollhav är åttkantigt och ca 110 cm på det bredaste stället och 80 cm högt....så man kan väl säga ett bolltält:-) Hoppas att du fick sova och vovvas höll igen.

2009-01-02 @ 09:37:56
URL: http://mamasmurf.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0