Tillbaka till ruta ett...

Lille E har kräkts igen, så då är vi tillbaka på ruta ett igen. Det kan förklara att han varit så trött idag och inte alls haft någon matlust. Något som jag trodde var "sviter" efter magsjukan. Så det blir en natt på soffan igen. Antar att det blir en massa Bamse och då just "Bamse och åsnan" som är hans nya favoritfilm. Vet inte hur många gånger han sett den nu dessa dagar då han varit sjuk.

Själv försöker jag sitta och göra ett skolarbete nu. Hade ju planerat att inte plugga så mycket ikväll, men eftersom lille E självklart inte kan vara hos dagmamma imorgon så måste jag passa på när sambon är hemma och/eller när lille E sover...

Kommentarer
Postat av: Jessica

Stackars Edwín! Huga magsjuka är inge roligt. Lovis är inte heller kry. Hon blev tvärförkyld i lördags, fick feber, hosta och snorig näsa. Har aldrig känt henne så varm! Hon har redan piggat på sig och är "bara" lite snorig nu, hostar bara lite ibland. men hon har varit hemma och myst med Anders idag.

Basem känner jag igen, han är Lovis favorit också

2009-02-02 @ 21:49:45
URL: http://spunkan.blogg.se/
Postat av: malin

Stackars, absolut inte kul med magsjuka, får verkligen hoppas han blir bra snart och slipper den där magsjukan :(

Hoppas ni får sova lite inatt i alla fall.

2009-02-02 @ 22:01:07
URL: http://alicesmamma.blogg.se/
Postat av: Dolce bambini

Nej men stackren. Hoppas han blir kry snart.Alvin var ju sjuk 1 veck nästan. De tog på och han tappade vikt också men nu e han ju so vanligt igen...

2009-02-02 @ 22:20:31
URL: http://bambinidolce.blogg.se/
Postat av: Karin

Men usch stackers lillgubben! Att det inte går över nån gång? Hoppas han kryar på sig snart så vi kan ses. Vågar inte hälsa på nånting med Abbe förrän han varit frisk några dagar. Men det vore roligt att träffas nåt snart.. Krama Edvin från oss!

2009-02-02 @ 22:33:55
URL: http://albinsmoder.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Suck, jag kan aldrig lämna en kommentar där ingen gjort d innan.. Hmm.. skulle ha kommenterat på dagens outfit iaf..!!

Sötkillen med snygga kläder!! Det är så roligt då dom kan välja kläder själv, Amanda skulle bara ha på sif "Fant" kläder då, alltså Elefant, - Fem Myror kläderna ;-)

Görs idag då?? kram

2009-02-03 @ 10:57:03
URL: http://www.muppsan.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0