En "riktig" säng

Snart måste vi ta tag i att köpa en säng till lille E. Det känns både bra och lite gruvsamt att flytta han från spjälsäng till en "vanlig" säng. Men som sagt så inser vi ju att det finns lite fördelar också. Det jag gruvar mig för är nattningen. Den fungerar ju bra nu när han inte kan ta sig någonstans och är nöjd med sin ficklampa och Bamsetidning. Men hur blir det om han kan kliva ur själv? Fördelen är ju att han kan kliva upp själv och komma till oss när han vaknar på morgonen utan att vi måste gå och hämta han. Och bara det känns som en stor fördel.

Håller på att kika runt och ser att på blocket kan man få en till bra pris. Men dom flesta finns ju i sundsvall, så vi måste ta det i samma sväng som vi ska dit. Och inte gör det mig något om det blir en liten IKEA tripp. Känns som att det är alldeles för länge sedan nu. Har redan en massa annat som vi måste köpa också. Så nu planeras en tripp till "stora staden" för en liten shoppingtur!


Kommentarer
Postat av: Svägerskan

Jag vill också!! :)

2009-02-22 @ 20:17:50
URL: http://albinsmoder.blogg.se/
Postat av: Maria

Kommer nog gå jättebra med ny säng:). Vi trodde att det skulle bli problem med Selma när vi bytte men det gick hur lätt som helst:). Sen är ju fördelen som du säger att han kan komma in till er när han vaknar.Önskar er en trevlig söndagskväll!

2009-02-22 @ 20:36:57
URL: http://selmasmamma.blogg.se/
Postat av: jane

spännande med ny säng....har nästan glömt hur det var att skaffa "vanlig" säng till grabbarna,dom så stora nu..men snart blir det ju dax för sara...men väntar nog 6-9 mån till hon ju bara 1 än så länge:)))

2009-02-22 @ 20:39:15
URL: http://brunettjane.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0