Härliga vårväder!

Idag har jag och lille E varit ute hela dagen. Vi har skottat bort den sista lilla snödriva som fanns på baksidan, så nu har vi bart och fint vi också...i alla fall på baksidan och det är ju det som är huvudsaken!

Vi har hunnit med en liten promenad också och lille E har fått se myror, vilket var väldigt spännande...men också lite läskigt! Han tittade på dom och sa med ett stort leende "jaaa ää jädd". Nu vet jag inte om han var så rädd egentligt, tror mer att det är en mening han tycker är lite rolig att säga...för samma sak låg han och sa imorse i sängen medan han drog täcket över huvudet och gömde sig...mammas lilla busunge!

Ska lägga ut lite bilder från dagen senare, men eftersom jag bara smet in fram o åter så hinner jag inte det just nu. För lite mer utelek vill jag hinna med innan man ska in och ta hand om alla "måsten" som kommit efter med det fina vädret...

Kommentarer
Postat av: johanna

haha, myror kan vara skrämmande! :) ja det var lite tråkigt och vara sjuk där, man orka inte lika mycket, men gjorde av med mindre pengar.alltid något!så jag stannar hemma idag och imorgon, fick feber igår och hade fortfarande det imorse när jag vaknade! känns ändå dumt, men så är det när man har dåligt imunförsvar!

2009-04-20 @ 16:47:06
URL: http://misseverything.blogg.se/
Postat av: Nina

tack så jätte mkt.ser fram emot å se lite bilder =)

2009-04-20 @ 17:07:46
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: £lli£

Hehe...Ha d gott! Krams :D

2009-04-20 @ 17:22:41
URL: http://lorez.blogg.se/
Postat av: malin

Haha sött :D

Skönt att snön är borta nu, hoppas det INTE kommer någon mera nu!

2009-04-20 @ 17:59:03
URL: http://alicesmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0