Vildungen

Idag har vi först varit till sel och ätit röding. Hur god som hellst! Edvin sprang runt och lekte hela tiden, det här med att sitta still och äta är ju så jobbigt när man är så liten. Allt ska utforskas och testas.
När vi for därifrån så for vi raka vägen hem till Tommy och Karin (förutom stoppen när jag skulle köpa en klocka och fikabröd). Edvin tyckte nog att det var lite läskigt med en sån liten människa. Ville inte alls ta på han utan stod en liten bit bort och studerade. Men efter en liten stund kom han med Albins tutte, som han sen drog ifrån han lika snabbt *skratt* Sen var det spring för hela slanten. Han var överallt! I sovrummet och tog ett kort på morbror Tommy med en fisk och en annan liten tavla med ett ordspråk, micron, kattmaten som han blötlägger i vattenskålen, kattsandlådan, katten Kitty är ju hur rolig som hellst att leka med, datorn, x-box och alla kontrollerna till, prydnadstsaker som ljuslyktor och dyl, telefoner och kameror, dukar, fotografier och alla leksaker som han drog fram. Konstigt att man inte går ner mer med en liten vild ettåring. Men samtidigt kan man inte mer än le åt han, för hur söt är han inte när han far runt och gör rackartyg?
Albin sov mest hela tiden, men han snusa mycket på han. Känns som att man skulle kunna gå runt och mysa med han hela tiden *skratt*
Mammas hjärta!


Lille Albin


Edvins lille kusin


Edvin ska upp i soffan till LenaLiten Albin i stor filt, så söt!

Kommentarer
Postat av: Evelina

Vilka sötnosar! Och vilken söt bild i headern, blev alldeles glad bara av att se den!:D

2008-09-06 @ 12:02:35
URL: http://nybloggkommersnart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0