Mycket bättre idag

Edvin har efter en ganska lugn natt ingen feber idag. Han vaknade runt 12 inatt och fick då välling (han brukar inte få det i vanliga fall, men efter att inte ätit middag eller sin kvällsvälling så vill man iaf att magen hans ska vara lite full iaf). Sen låg han och vände och vred sig ett bra tag. Vet inte hur många sparkar, nyp (han har börja nypas när han är trött och go) och klös (han ska ligga och klia en, är snäll men det blir lite fel *skratt). Men till sist somnade han och vaknade 6.30 så han har haft en bra natt med tanke på att han somnade innan sex igår kväll.
Idag är han som sagt feberfri, men är lite hängig. Men det är ju sånt som kommer efter. Just nu är Martin ute och går med han så han ska få sova lite.

Funderar på att promenera hem till Anders sen och hälsa på. Länge sen sist nu. Måste se hur han fått det nu när jag antar att han möblerat till vardagsrummet efter tapetseringen. Sen går man ju förbi en kohage på vägen dit också, och Edvin älskar alla djur så han skulle nog uppskatta att titta på dom från nära håll istället för från bilen. Varje gång man passerar dom med bilen pekar han, fnissar och säger muuuuuu muuuuuuu. Så himla gulligt!

Nej, nu är det duschen som gäller!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Gillar du kläder? Bli medlem här http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=2863 och du kan få 150 kr i presentkort på antingen H&M eller gGina tricot, det funkar :)

2008-09-20 @ 10:51:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0