Min duktiga son!

Igår fick Edvin springa lite näck innan jag skulle ta på han pyjamas. Först fick han pinka på pottan, nåt som han blivit jätte duktig på.
Som alla andra föräldrar till små barn vet så är nakensprall = olyckor lite överallt. Kan kännas lite jobbigt att springa runt med skurkäpp och skura upp alla små fläckar. Men tillbaka till igår så satt vi oss ner och lekte med lite bilar, rätt som det är ställer sig Edvin upp och springer med världens fart till toaletten sätter sig på pottan och pinkar! Han är så duktig min lille prins! Tänk han är bara 16 månader och redan kommit på VAD man ska göra på en potta.

Sen har han börjat prata mycket mera. Helt plötsligt säger han klockan (=kocka), groda (=gocka) och självklart potta (=pocka). Han tackar hela tiden när man ger han saker. Sen är han jätte duktig på att ställa tillbaka saker (ok att det inte händer hela tiden, men som sagt häder det). Och när han druckit ur sin flaska och den är slut så springer han och ställer den på diskbänken. Förstår inte vart han fått detta orningssinne nånstans ifrån, men det är ju jätte bra! *skratt*Edvin 3 månader

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0