Vaccinering

Idag har lille E fått sin 4:e vaccenering, och den 4:e gången då jag har ångest som mamma. Inte alls roligt detta att fara och se sitt barn få en spruta. Men det var också 4:e gången som det gick bra.
Lite mer skeptisk var han nog denna gång mot doktorn, men även om han inte ville vara med och visa hur stark han var i händerna gick ju allt annat ganska så bra. När det var dags för spruta så tittade han lite nyfiket på sprutan TILLS sticket kom, han vart som en ål i mitt knä och alla mammor med småbarn vet hur svårt det är att hålla i ett barn som bara slingrar sig. Lite av vaccinet kom ut och hon var tvungen att sticka in nålen lite snabbt igen (jag satt helt mållös och förtvivlad). Lille E gnällde lite, men något som kändes som en mardröm var snabbt över. Även för Edvin som var helt chockad över denna behandling han aldrig har varit med om förr gick det snabbt över för. Så fort han fick ett litet plåster på sticksåret så var han ett lyckligt barn igen. Tittade på överarmen där plåstret satt och utropade "Oooojjjj" några gånger.

När vi kom hem så fick han en postis Per gubbe av pappa som har varit i solle och arbetat idag. Och det förtjänade verkligen lille E så duktig som han var idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0