Utmanad

Hittade en utmaning som jag tyckte var lite rolig. Har liten paus från mitt pluggande så det passar ju fint tycker jag!

De regler som gäller är :
-
Länka till den person som har utmanat dig och glöm inte att lägga in dessa regler i inlägget. 
- Berätta sju saker om dig själv, både alldagliga och oväntade.
-Utmana sju personer i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till deras sidor.
-Låt dessa personer få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar på deras bloggar.

Sju saker om mig:

Jag är otroligt glömsk av mig, ett litet släktdrag tror jag. Kan glömma det mesta har till och med glömt min förra hund utanför en mack engång så att han som stod i kassan fick ropa efter mig. Otroligt pinsamt, men det är såna saker som händer mig ofta.


Jag
snusar lite mer än vad jag vill erkänna. Känns lite okvinnligt att ha denna last och jag är lite arg på mig själv att man en gång varit "ung och dum" och överhuvudtaget börjat. Men det var som sagt lättare att börja än att sluta.


Jag är otroligt dålig på att ringa till folk. Vet inte vad det sitter i, men det är absolut inte för att jag inte tycker om att prata i telefon. Det sitter mer att man ska ta sig tid. Känns som att det är så mycket annat hela tiden.


Jag börjar bli lite bebissjuk efter att alla (som det känns i alla fall) i min närhet är gravid. Men vet inte om jag är så pass bebissjuk så att jag orkar vara gravid i 9 månader just nu, skulle vara en annan sak om man kunde få en bebis med storken.


Jag tänker på Edvin hela tiden. Att bli mamma är det ABSOLUT bästa jag har gjort. Även dagar som man är mindre munter så kan denna lilla människa få mig glad. Älskar alla hans små egenheter och busstreck, han är min stora stolthet i livet.


Jag drömmer om ett eget hus med ladugård. Skulle vilja ha lite djur som får, getter och höns. Har till och med så stora drömmar att jag läst det mesta om höns. Jag kan inte släppa tanken om hur mysigt det skulle vara att gå ut på morgonen och plocka ägg och sköta om dessa fjärderfän.


Jag älskar att shoppa. En av mina stora passioner i livet. Tyvärr så är det pengar som hindrar. Och numer är det sällan jag spenderar mina pengar på mig själv, tycker att det är mycket mer roligt att köpa kläder och saker till Edvin....


Jag utmanar: Linda (http://c0mmentarius.wordpress.com/), Lena (http://axelsmamma.blogg.se/), Karin (http://albinsmoder.blogg.se/), Vicky (http://victoriagt.blogg.se/), Malin (http://familjenfrestadius.zoomin.se/blogg.html), Camilla (http://camilla82.bloggagratis.se/) och sist men inte minst Maria (http://marras.bloggagratis.se/)


Kommentarer
Postat av: Grandinar'n

HEJ!

Såg att du hade en liten knodd. :)

Tänkte bara nämna att jag har en del enklare barnkläder i min webbutik... Behöver absolut inte bry dig om detta, men man vet ju inte vad som finns här ute på internet om man inte blir tipsad. :)Har en bild på min lillfis i min vanliga blogg www.ceekaay.blogg.se där han har på sig sin mössa från Get Funky store... :) Lättare att se när den sitter på kanske. :)MVH Sandra

2008-11-11 @ 11:15:00
URL: http://getfunky.spreadshirt.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0