Sanningen bakom GÖMDA?

Sitter här och surfar runt som vanligt när pojkarna mina sover. Hittade en blogg av Monica Antonsson som skrivit en "uppföljare" till Gömda. Det som skiljer böckerna åt är att dom första böckerna inte är "sanna". Denna version påstår sig vara sann, men kan man vara säker på det? Spännande kommer det att bli att läsa denna bok. Kanske kommer denna bok bli en av årets julklappar?
Mia - Sanningen om Gömda
av Monica Antonsson, 2008
Mia Eriksson, som tillsammans med Liza Marklund skrev Gömda, Asyl och en rad andra böcker är inte den hon utger sig för att vara.
Hon är inte gymnasieekonom. Hon gick inte ut med 4,8 i snitt. Hon har aldrig haft möjlighet till läkarutbildning och har heller aldrig haft ett toppjobb på bank.
Mia gick i specialklass hela sin skoltid och fick 2,7 i snitt. Det räckte till ett jobb på en lunchbar. Från 1983 levde hon nästan helt på social bidrag.
Mia har kostat skattebetalarna miljoner.
Hennes man var ingen norrlänning vid namn Anders utan chilenare. Han anklagades för mordförsök på Mias f d fästman och hamnade i fängelse. När han frigavs flydde familjen.
Om någon var jagad, så var det han.
Inte Mia.
Hon och barnen hade inte behövt gömma sig.
Kommer i december 08


Kommentarer
Postat av: Karin

Men gosse, de va som tusan!

2008-11-13 @ 22:13:59
URL: http://albinsmoder.blogg.se/
Postat av: nikita

åh vilken söt header du har=)

kika gärna in i min blogg, har en tävling där du kan vinna 300:- hos småtting.se

2008-11-13 @ 22:54:40
URL: http://nikital.blogg.se/
Postat av: Victoria

Det är verkligen underbart att se på ultraljudet vem som finns i magen.

Men jag kommer inte att ha tid att vänta så mycket detta år, då jag har fullt upp med jobb från den 24 november. Men man har desto mer tid sen när man är hemma och är arbetslös. Fast det är ju tur att man har lite tid att fixat iordning allt till barnet, efter jul ska vi åka och shoppa lite saker. längtar

2008-11-14 @ 08:54:50
URL: http://victoriagt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0