När mamma ligger och vilar...

Imorse vaknade våran älskade lilla prins som vanligt ett tag innan klockan 5 och kunde inte somna om. Vi som har hoppats på att han ska vända sitt dygn så det stämmer in på "vintertid" har fått ett barn som vaknar ännu tidigare. Men det är bara att bita ihop. Och som tur är finns Nickelodeon som börjar sända klockan 5. Så imorse tog jag täcke och liten E med mig och la mig på soffan och tittade på alla barnprogram som gick.

Är såklart trött den tiden och man lyckas slumra mellan varven, Edvin tar tillfälle i akt och vänder upp och ner på hela huset. Klosshinken går han jämt och hämtar och vänder upp och ner på, sina stolar är också upp och ner, halva hans lekrum är ute i vardagsrummet och hundmat ligger överallt eftersom han vill mata vovven. Sen var han imorse alldeles blöt om pyjamasen eftersom han "badat" i hundmatskålen.

Under bara en liten stund så ser det ut som att vi haft en tornado i vardagsrummet.
Men är det inte lite härligt med ett barn som är så ambitiös?

Kommentarer
Postat av: Marie

Såg att du funderade på att ordna Gangstar-party. Om du vill kan du köpa kläder av mig, rean börjar snart oxå... Vilket vi ser fram emot!!

; )

2008-11-17 @ 12:58:34
URL: http://ihuvudetpadendarmary.bloggagratis.se
Postat av: Ulrika

Vår minsting har heller inte ställt om tiden..Vaknar allt som oftast ngr minuer innan 5 =0 Men precis som du skriver..det är bara att bita i hop. Tids nog så sover dom halva dagarna ist ;)



Ha en fortsatt braig dag!



Kram

2008-11-17 @ 14:03:42
URL: http://uj76.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0