Krokodilen Kaj

Varje gång Nicke och Nilla går på morgonen och krokodilen Kaj visar sig i tv-rutan så blir Edvin så rädd! Vet inte riktigt vad det är som är så skrämmande med denna stora, gröna krokodil men Edvin gillar den inte. Han kommer alltid springande och skriker när den uppenbarar sig. Kanske är det musiken som gör det?

Edvin har haft en jätte bra natt i natt. Han vaknade först klockan 3 (inte för att jag vaknade, men min älskade sambo gör som tur det) och fick komma över till våran säng. Där somnade nog han om omedelbart. Sen sov han till strax före 6! Ni som förljer min blogg vet att våran lille kille inte har ställt om sin klocka till vintertid och därför så har han vaknat 5 varje morgon. Men kanske är det ändring på det?

I dag är det äntligen fredag. Dagen som man längtar efter ända sen måndag. Hela helgen framför sig, få se vad man hittar på för roligt i helgen då? Funderar kanske på att hälsa på Helena och Wiliam imorgon så Edvin ska få leka lite. Sen på söndag är det farsdag. Ska bjuda på middag och tårta då, sen ska absolut Martin få ett litet paket med. Kan ju inte skriva vad om han nnu skulle vara ute på bloggen och kika. Det får han snällt vänta på tills söndag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0