Finskjorta till lille E

Har suttit och kikat runt på en skjorta som lille E ska ha på julafton och nyår. Hittade en jätte fin på HM för bara 149 kronor. Perfekt tycker jag som är en studerande mamma.

Själv ska jag ha på mig en av mina klänningar som jag redan äger på jul. Blir många kläder man köper för att använda just på jul eller nyår, men som är lite för fin annars. Så det känns som att jag inte har råd att köpa ett till plagg som ska hängas in i gaderoben. Har, om jag ska vara riktigt ärlig, mest såna plagg som hänger i min garderob. Dom är många av mina "panik-köp" som min sambo snällt kallar det. Så därför känns det som att denna jul behöver jag inte köpa något. Bara ett par nya strumpbyxor och knästrumpor. Men det är ju ingen större summa, så det måste väl min plånbok ha råd med?




Fin skjorta till tjuig liten E

Kommentarer
Postat av: Kardemummagumma

Oh, nån som ska va fin i jul! :)

2008-11-29 @ 21:24:54
URL: http://kardemummagumma.wordpress.com
Postat av: johanna

jätte fin... =) man behöver ju inte slänga massa pengar på det heller... de cäxer ju ur det snabbt ju..så nästa jul är ju och glömma =)

2008-11-29 @ 23:07:31
URL: http://misseverything.blogg.se/
Postat av: Pinsamhetsbloggen

Tycker du om att skratta? Vill du ha lite reklam för din blogg? Gå då in på denna blogg: http://pinsamhetsbloggen.blogg.se, läs alla de pinsamma historierna och skicka in en egen. Länkar gärna till just DIN blogg, om du skickar in en egen pinsamhet. Du får även vara anonym om du vill. Ta en kik!

2008-11-29 @ 23:19:26
URL: http://pinsamhetsbloggen.blogg.se/
Postat av: Acordia

Okey, tack för informationen, är svårt att veta hur nåt går till när man inte känner i princip nån som har varit gravid. Dessutom vill jag inte längre vara inne på olika forum då jag bara blir hispig över allt som kan gå fel som alla skriver om... Tror det är bäst att bara ta det lugnt och höra av sig om man får ont eller nåt liknande. Ja, du har nog rätt, snart är det vecka 18!:) hoppas du har en bra helg:)

2008-11-30 @ 00:47:25
URL: http://twobecomesthree.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0