Grattis pappa!

Idag är det farsdag en dag för alla pappor. Martin har fått ett litet lottpaket av mig och Edvin, kanske inte världens mest roliga och mest genomtänkta present. Men det är nåt som alltid uppskattas. En present som räcker ett tag då det var 7 lotter som han ska sitta och skrapa ikväll. Hoppas på en liten vinst, kanske bjuder far oss på en resa?

Ska fira med att bjuda Anders (min "pappa") och svärföräldrarna på middag och tårta. Så det är mycket att stå i nu. Smet iväg från mina sysslor en liten stund för att skriva lite här. Edvin ligger och sover ute och Martin är på besök (han har jour i helgen). Potatisen står på spisen redo att skalas, och köttfärsen ligger redo för att stekas. Tårtan ligger och drar in allt den goda fyllningen för att sedan täckas med grädde. Golvet står redo för att dammsugas. Som ni hör finns det en hel del att göra idag.

Men som sagt så är det ju PAPPAS dag. Far ska få sitta still och bli bjuden och mor ska servera, men är det inte lite så varje dag? Men just idag gör vi det utan protester för det är ju fars dag.


Far och son

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0