En heldag med sina morbröder

Idag har vi varit på viken hos Anders och hälsat på. Morbror Kenner och Jonna kom hem och bjöd på en sen födelsedagstårta åt Anders. Senare kom även mobror Tommy, Karin och Albin.

Edvin har verkligen varit ett barn som har haft myror i rumpan hela dagen. Så spännande att utforska allt som inte är upptäckt än, det vill säga alla skrymslen och vrår på viken. Mattor är något nytt för lille E med då vi bara har en matta, och det är bilmattan på hans rum. Så som den lilla ordningspolis han är så for han och slätade ut alla mattor som var lite vikt.

Tårtan tyckte han var helt ok (han har aldrig varit stormförtjust i det) men hallonen var otroligt goda och passade hans smak direkt. Han skyndade sig att äta alla mina hallon, sen tyckte dom andra att det var ganska gulligt så han vart som en liten duvunge i en park som alla ville mata.

På viken finns också ett skänkskåp som det inte finns några saker i. Som bara står i köket, vi kom på att det är en perfekt plats att förvara leksaker i. Edvin tyckte mer att det passade som en koja, för han rev ut alla leksaker och kröp fnissande in i den!

När vi kom hem efter att också ätit en massa pizza som Anders var snäll och bjöd på och tittat på hockey (ok är man mamma till ett litet barn blir det inte mycket tittande, man får springa runt och roa sin son istället) så somnade Edvin  först i bilen, när jag sen tog ut han så vaknade han förstås för att sedan somna stående i hallen. Behöver jag berätta att min son är en slagen hjälte?


Spanar på ekorren och käkar ostkrokar

Busar i sin nyhittade koja!

Och lille Albin som har upptäckt hur god hand han har

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0