En dag i lekparken

Idag klev jag och Edvin (eller rättare sagt så hade redan lille E varit vaken ett tag) klockan 6. Satt oss och myste i soffan framför barnprogram. Först är det Dora utförskaren och efter det så är det Edvins favoritprogram Teletubbies. Så mysigt nu när Edvin blivit större och man kan mysa framför barntv på morgonen. Ingen stress och ingen panik över att komma igång, utan bara sitta ner och umgås mor och son.

Sen efter frukost vart det lite städ och plock. Passade också på att renbädda sängen våran efter att vi varit förkyld, så det ska bli mysigt sen att krypa ner och somna sen.

Efter att Edvin sovit middag så kom Lena och Axel och vi for in på byn. Första stoppet vart såklart Tommy, Karin och lille Albin. Edvin och Axel lekte jätte bra ihop, så roligt nu när både killarna blivit så stora att dom kan leka tillsammans. Och roligare kommer dom ju att ha framöver. Tog sen barnvagnarna och gick på lekparken. Edvin älskar verkligen att vara där och det är lite synd att vi inte kommit på denna lekpark innan. Men som sagt så är det kanske inte förens nu heller han har börja kunna leka riktigt.

Nu efter middag, disk och nattning så känner man sig ganska trött. Ska gå och se på Bonde söker fru nu och se hur det går för bönderna och kärleken....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0