Påskhelgen

Nu är snart denna helg över med. Och den har varit lugn och skön.
I lördas var vi fiskedammen och åt kålbullar och myste. Raymonds bror var där med som vanligt och spelade gitarr och sjöng (han är trubadur), man skålade och åt gott, synd bara att det var ganska kallt ute. Men då är det skönt att man har den varma stugan att vara i :-)

image49
Edvin myser i pappas knä
image50
Påskkärringen kom på besök med :-)
image51
Jobbigt att vara på kalas....

Tänk att Edvin blir 10 månader idag med! Känns helt otroligt, tycker att det var nyss han kom till oss. Visst att man snappat upp folk som sagt tiden går så fort när man fått barn, men man fattar inte hur FORT det går förens man skaffat egna.
Nu är han överallt och klättrar och far. Nästa sak han lär sig är säkert att gå, men han är lite feg på den fronten som tur är. Försöker få han att gå när man bara håller i en hand, men då står han som fast i golvet *skratt* Men jag tycker att det är ganska skönt, vill inte att han ska lära sig gå än. Blir bra om han väntar 1-2 månader till.

Vi håller på att fundera på en s-valls resa framöver med. Måste inhandla saker till Edvins 1-års kalas. Sen måste vi ikea och köpa lite förvaringslådor eftersom vi har så mycket saker överallt som man bara tryckt in. Så vi behöver gånger flera backar som man kan stoppa allt i så vi får lite ordning iaf. Sen vill jag ha lite burkar och sånt ner till tvättstugan som man kan ha tvättmedel i så det blir fint där med. En hylla ska vi köpa också till kontoret som man kan ha alla pärmar och tidningställ på så att man får ordning även där...

Ringde på en kronans barnvagn igår, men det var såld. Känns som att det kommer att ta en evighet innan vi får tag på en vagn som vi båda är nöjd över! Men som sagt kronans är vi inne på båda två. Tror att Martin som kille och har gjort lumpen tycker att kronans märke är lite små tuff *skratt* Gäller bara att man hittar en, annars får man väl öppna plånboken och köpa en ny (om det ändå vore så enkelt)..... :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0