Vad hitta på idag?

Det blåser ute, och jag har ingen större lust att bara sitta inne och uggla. Kanske vi ska till sel och hälsa på Crister och Helen som kom hem igår. Dom har ju varit och firat sin 40-åriga bröllopsdag nere på Öland!

Igår var jag och Edvin till Tommy och hälsade på. Satt och skvallrade, drack kaffe och lekte med Edvin. Morbror Tommy är ju den absolut favoriten för Edvin, och det är nog för att han alltid leker med han.
Deras lägenhet har blivit lite mer barnanpassad, men fortfarande finns det en hel del roliga saker som Edvin har svårt för att låta bli. Så att som vanligt så får man börja med att ställa undan allt *skratt* När Karin kom hem efter frissan så kände hon nog knappt igen sig. Alla prydnadssaker stod undanställda i fönstren och en stol stod för öppningen till vardagsrummet för att Edvin inte skulle springa in i köket (roligt att trycka på alla knapparna på micron), på toan (en jätte rolig kattsandlåda där) eller hallen där det är en spegel som sitter jätte löst men samtidigt är den som gjord för att litet barn ska slå på den.

Morbror Tommy och
Edvin

Ska på viken till Anders nån dag i veckan med och röja bland mina saker i källaren. Han har ställt fram en släpvagn så nu ska all skit där nere slängas. Tycker att det är bra att han tar tag i sitt liv och gör det bästa av det.
Skillnaden på han nu och då är att med mamma så tog han allt för givet. Att maten skulle lagas, att huset skulle städas osv. Men nu är det upp till han att det görs. Han har faktiskt fått fint hemma, och håller alltid städat och fint.
Så nu är det källaren kvar. Men det är nog ganska svårt eftersom mamma inte tagit reda på alla sina saker än, men som sagt så får han gallra lite....Nej, kanske ta en svängom med dammsugaren?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0