Framkalla kort

Sitter och ska framkalla kort. Man får 100 gratiskort på http://www.postfoto.se. Alltid bra att ta dessa gratiserbjudanden för man har alltid en hel hög som man ska framkalla. Bara på Edvin blir det absolut 100 bilder så det är som sagt bara att passa på, synd bara att det tar sån tid!

Edvin har nu somnat, jätte trött som han var. Men efter en heldag ute och sen ett kvällsbad så blir man lätt trött. Lite hostig nu ikväll, men man har ju lätt att bli lite sämre mot kvällen. Däremot så visar han fortfarande inga fler förkylningssymtomer mer än att han snorar lite så han kanske är på bättringsvägen?

Annars har det varit en lugn eftermiddag. Inte gjort nåt speciellt alls utom som vanligt att man gått och plockat lite. Renbäddat sängen har vi också gjort efter en liten olycka imorse som Edvin orsakade. Ätit lite jordgubbar och bara myst!

Kommentarer
Postat av: Linda

Tänk att till och med en "olycka" låter sött :) Hade det varit en vuxen hade det ju varit bara grose, nu är det till och med gulligt :PIdag har jag fått rensa i min röra. Gud så skönt d är!! Ha det bra. KRAM

2008-07-17 @ 21:47:25
URL: http://C0mmentarius.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0