Snart helg igen...

Snart är det helg igen och det känns skönt. Ska bara ta det lugnt i helgen tror jag, som det känns nu iaf ;-)

Igår var det alla hjärtans dag och dagen började med att jag och Lena tog barnvagnarna och var ute och gick en sväng. Sen var vi på "sockerbagarn" och fikade. När jag kom hem var Tommy och Karin redan här för att vi skulle se "prison break" men jag han inte se nåt eftersom jag mest sprang och letade efter kortet som jag hade gjort och sen gömt undan för Martin. Som vanligt när jag är stressad och var helt säker på att jag hade gömt det på ett ställe som var VÄLDIGT bra så hittade jag det. Jag hade lagt det på press i min fass (eftersom det är ett ställe som jag vet att Martin aldrig är på).
Sen kom Martin hem från jobbet och vi åt gott. Lena, Andreas och lille Axel kom förbi sen vi hade jätte trevligt. Papporna vart full och kom överens om nån fisketävling dom skulle ha... Martin visade upp sin lilla helikopter som är hans favorit-leksak (tror att det är varje vuxen  pojkes dröm att äga en sån) och Andreas vart avis och ville också ha en. Lippe blir alltid helt galen när han ser den där flygande lilla leksaken så han började skälla lite så Edvin vaknade. Men som tur var så somnade han om gott efter ersättningen som vi gav han.
Tror inte att Martin är världens piggaste idag, men han hade riktigt roligt igår *skrattar*

image8
Lill-vännen finklädd på alla hjärtans dag!

Idag ska vi gå ut och gå jag och Edvin, det är kanonväder ute. Annars blir det vanliga tråkiga saker jag måste göra som städa och dammsuga (måste göra det jämt känns det som eftersom Lippe släpper så mycket hår).
Men först ska jag sätta mig ner med en kaffekopp och kolla på reprisen till "våra bästa år" måste se det ef´tersom Lena sa att det var så spännande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0