Uppdatering av helgen.

Har inte haft nån ork alls att sitta och blogga i helgen. Men tänkte nu uppdatera. Men det blir väldigt lite bilder då även om jag haft kameran med mig så har det blivit hemst lite bilder.

Igår började dagen tidigt för lille E som sagt. Men efter hans och min lilla sovmorgon så var vi pigg och allert när vi for på kyrkis för att vara med på julfest. Lille E vart överlycklig när vi stannade utanför församlingshemmet, kyrkis betyder ju lek och bus i massor. Han ropade ut "shysss" (betyder kyrkis på hans barnspråk). Men det kanske inte var så roligt som han hade hoppats på. Var ju inte så mycket lek, mest fika, prata och dansa kring granen. Att sitta ner och fika stilla är ju inte så himla populärt när man är ett litet barn med spring i benen. Och dansen kring granen var helt överskattat i hans värld, det verkligen vägrade han.

Efter det for vi direkt till Kajsa Kavat marknaden. Ramseles supermysiga julmarknad. Köpte bara ett par lovikavantar till mig själv och paket till lille E och hans kusiner av tomten. Sen fick ju lille E testa på att rida för första gången på en liten ponny. Min lille son skrattade av förtjusning. Även om det var svårt att få på han hjälmen först så var det motsatt problem när han skulle av. Han ville absolut rida mer och han förstod att hjälmen skulle man ha på sig och därför vill han inte ta av sig den. Så nu när han ser en bild på en häst säger han "åka". Men vi ska upp och hälsa på Malins lilla ponny någon dag. Om han har tur kanske han får provsitta också?

Idag har det varit lika fullt upp. Dagen började med julkortsfotografering. Med lite mutor om att lille E skulle få se på postis Per efteråt och med kakor gick det kanske ganska bra. Sen var det där med att få stjärngosse struten att sitta kvar. Vet inte om det kanske finns nåt tjuvknep för det? Lätt var det inte och hellst med ett litet barn som tyckte att det var skoj att försöka att gå i det jätte mycket för långa linnet....
Sen kom bröder på besök. Efter vi fikat och haft trevligt var det bara att skynda sig att fara på furubacken och vara med på julfirandet där. Julmat i massor och som vanligt äter man ju lite för mycket. Försöker trösta mig nu med att "det är bara jul EN gång per år".... Tomten kom och när dom flesta andra barn blir rädd var det motsatt på lille E. Han vart mer förtvivlad när "tonten" som han säger försvann. Behöver jag berätta att han sökte efter tomten där, han sökte tomten hemma och han ville gå ut och söka tomten. När han slumrade till lite i soffan och sen vaknade var hans första ord "tonten". Men han tyckte att tomten var snäll och han fick ju faktiskt paket av han. Men hur spännande är det inte för en förälder med att se HUR ens lilla barn reagerar när denna skäggiga farbror kommer?

Kommentarer
Postat av: Magnus

Tjena Elin!

Kul att se att livet leker för er :) Här uppe i Umeå blir vi bara fler och fler :D Hade gott och God Jul på er!

/Kotten

2008-12-08 @ 21:15:43
URL: http://www.erikssonenterprises.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0