"Komma tonten"

Att leva med ett busfrö är inte alltid så enkelt. Tålamodet är inte på topp hela tiden när han far runt och gör sina små hyss. Som till exempel när han kommit på att det finns en strömbrytare bakom datorn, en strömbrytare som vi inte hade en aning om att den fanns innan lille E hittade den.

När man sitter vid datorn är han kvick som en liten vessla fram och stänger av och resultatet är såklart att datorn blir helt svart. Fast man sagt åt på skarpen en antal gånger att sådär får man inte göra så tittar han på en  och gör "borta" tecken (tror absolut att lill-killen våran kommit in i nån slags trotsålder?).

I alla fall idag sa vi det att tomten kanske inte kommer om han gör sådär, för tomten kommer ju bara till snälla barn. Han vet ju nu att tomten kommer imorgon och det är det enda han pratat om hela dagen. Han tittade på oss när vi sa det och blev tyst. Efter en liten stund kom han ut till mig när jag var i vardagsrummet tittade på mig och sa "komma tonten?". Hur söt som hellst.

Efter en halvtimme stängde han av datorn igen....


Kommentarer
Postat av: Godmother

Jag har fått världens UNDERBARASTE kort på Edvin idag. Mitt hjärta fullkomligt smälter! Åh! Lilla skatten!Tusen tack, ha en fin jul. Jag ringer nån dag! KRAM FRÅN ALLA OSS

2008-12-23 @ 18:46:28
URL: http://c0mmentarius.wordpress.com
Postat av: Nina

Haha vilken söt och busig liten tomte =)

2008-12-23 @ 19:25:04
URL: http://petitfashion.se/
Postat av: Viola

Ja det är rätt skönt faktiskt. Hade förberett mig på att bli jätte stor, men hittills har folk knappt kunnat se att jag ens är gravid. Men vem vet, allt kommer kanske på slutet hehe:)

2008-12-23 @ 20:10:59
URL: http:// violiejolie.blogg.se/
Postat av: elin

sv; ja, dessa små busfrön! jag är helt fascinerad över hur mycket de hinner stöka ner på så kort tid.

2008-12-24 @ 01:23:37
URL: http://elinelversson.blogg.se/
Postat av: Jenny

Vilken sötnos! Hoppas ni får en riktigt riktigt fin jul! Många kramar!

2008-12-24 @ 08:26:36
URL: http://jennyn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0