Mörk sirapslimpa

(2 Limpor)

4 dl Vetemjöl
3 dl Grahamsmjöl
3 dl Rågsikt
4 dl Blandade frön (tex linfrön, krossad råg, solroskärnor, kli)
4 tsk Bikarbonat
2 dl Mörk sirap
1 L Filmjöl

Blanda vetemjöl, grahamsmjöl, rågsikt och bikarbonat i en stor bunke.
Häll på sirap, filmjölk och olja och rör om till en jämn smet.
Häll smeten i smorda avlånga formar.
Grädda i nedersta delen av ugnen i 175 grader i 100 minuter.


(Bild tagen från Recepten.se)

Kommentarer
Postat av: Lotta

Om det inte vore för att jag bestämt mig för att inte göra ett jota i helgen hade jag ätit det där brödet till mellis i morgon. Nu får det vänta till nästa helg. Långhelg så det passar perfekt. 1000 tack för receptet.

Kram

2009-04-24 @ 22:17:54
URL: http://steinsdotter.blogg.se/
Postat av: Emma

Åh vad gott det ser ut att vara.. De ska jag nog prova, eller M haha Jag suger :)

2009-04-25 @ 00:43:28
URL: http://niiilsson.blogg.se/
Postat av: Anonym

Snygga förändringar på bloggen! E väl lite seg men datorn ha vart sönder :p



ha en finfin dag, kram

2009-04-25 @ 06:32:59
URL: http://thiindra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0