Meandi party!

Idag är det klädparty som står på dagens shema. Är lite sugen på att beställa pantalonger och en tröja till Edvin. Synd bara att mycket i Edvins storlek redan är slut. Men man får se vad hon har att erbjuda idag. Hoppas att jag hittar nånting fint iaf. Men iaf kommer det att bli ett hemligt paket. Lika spännande varje gång man beställer det. Lite som julafton *skrattar*




Dom två sista basplaggen och mössan är jag jätte sugen på!
Men såklart finns inte tröjan i Edvins storlek så jag hoppas att det finns nåt liknande istället...



Igår var det fullt hus här. Först kom Henrik, Stellan, Tommy och mamma med deras familjer. Barnen lekte och Edvin var jätte glad att Patrick och Evelina var här så det vart lite fart. Han busade hela tiden till klockan var närmare åtta. Sen somnade han nästan direkt i sin säng utan att ha druckit upp vällingen. Sen kom Lena och Andreas hit. Vi drack lite och hade jätte trevligt. Martin och Andreas for in på byn ganska tidigt, men Lena, Tommy, Karin och lille Albin var kvar till klockan 12. Vart lite full, rökte flera cigaretter men det var skönt att "slippa" gå ut. Känns som att det räcker med att festa lite hemma nu för tiden med trevligt sällskap. Man orkar inte så mycket mera.

Igår var det Stjärnor på is såg inte mycket alls, men han iaf med att ringa och rösta på Josefine Crafoord! Tyckte att hon var duktig, nu såg jag inte dom andra men tycker absolut att hon ska stanna kvar!



Josefine i sin snygga kroppsstrumpa
Hon ska ha den på nästa lördag istället.
Igår hade hon en vit fin liten klänning

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0